Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marketing Coordinator

Vi skapar ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Brinner du för utveckling, samarbete, gillar du att tänka i nya banor och älskar du möten med nya människor, då är detta något för dig! Nu söker vi en Marketing Coordinator som vill arbeta med att skapa innehåll till våra digitala kanaler. Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är vårt värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega. Let´s make business in an unusual way!

Om rollen

I rollen som Marketing Coordinator hos Winn Hotel Group arbetar du med att genom ord och bild förmedla en upplevelse till våra gäster. Du är behjälplig i framtagande av marknadsmaterial, följer upp aktivitetsplaner och kampanjer tillsammans med vår Senior Marketing Specialist. Du tycker om att skriva för webb och är väl bevandrad i sociala medier. Du kommer ha ett operativt ansvar i att skapa innehåll och content till alla digitala kanaler för våra olika hotellbrands. Du rapporterar till vår Commercial Director som är huvudansvarig för det kommersiella teamet och utgår från vårt kontor i Uppsala.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Har stort intresse för digital affärsutveckling samt behärskar även de traditionella kanalerna.
 • Operativt ansvarig för innehåll, skapa content planer, producera inlägg och vara aktiv i den digitala gästresan. Till alla digitala kanaler (sociala medier & webb)
 • Producera nyhetsbrev, digitala kampanjer och annonser.
 • Producera grafiskt material samt sälj- och presentationsmaterial.
 • Kontaktperson centralt ut mot verksamheterna i leverans av marknadsmaterial.
 • Skapar tillsammans med Senior Marketing Specialist kampanjer i köpta och våra egna kanaler, optimera och ansvara för uppföljning.
 • Behärskar InDesign, Illustrator, Photoshop och program för rörligt exempelvis Premiere.
 • Har stort intresse för digital affärsutveckling samt behärskar även de traditionella kanalerna.

Utöver det har du erfarenhet av:

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring och helst 1-2 års erfarenhet av liknande roll.
 • Erfarenhet av att skapa målgruppsanpassat innehåll för olika kanaler och syften, digitala såväl som traditionella, bild som rörligt och skapa marknadskommunikation som ger effekt.
 • Förståelse för arbete med SEO och SEM.
 • God kunskap inom layout, formgivning.
 • Du behärskar både webb och sociala medier.
 • Du är van användare av MS Office, webbpubliceringsverktyg och Adobe Creative suite.

Så här tror vi att du är:

Vi söker en person som lockas av att arbeta i ett nytt dynamiskt team där då får vara med och utveckla marknadsarbetet. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att skapa relationer. Du trivs med att vara självgående med en hög drivkraft och en förmåga att få saker att hända och tar eget ansvar för ditt arbete. Du har en hög social förmåga, tycker om att ge bra service, är flexibel och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du är självgående i att producera marknadsmaterial och ibland kan det gå snabbt. Kanske kommer du från en annan bransch där du fått med dig erfarenheter av att producera material som ska rikta sig mot kund. Du har kanske tidigare jobbat med olika varumärken och förstår vikten av anpassning mot olika interna beställare. Slutligen tror vi du gillar att varva det praktiska, kreativa med analyser och mätning av resultat.

Om Winn Hotel Group:

Winn Hotel Group är ett av få bolag i Sverige som specialiserar sig på hotell- och restaurangmanagement under olika varumärken, s.k. multibrand. Det innebär att gruppens alla hotell har olika utseenden och olika namn. Själva varumärket, t.ex. Radisson Blue, Clarion och Quality hyr vi av partners som Radisson Hotel Group och Nordic Choice Hotels. Vårt eget varumärke, Winn Hotel Group, marknadsför vi inte mot våra hotellgäster utan det jobbar vi med internt, vi kallar det Winn Inside.

Vi har ända sedan starten av bolaget 1991 haft huvudfokus på de mjuka värdena, våra medarbetare och gäster. De utgör plattformen och stommen i vår affär, och innebär att vi ser det som en huvuduppgift att skapa miljöer där medarbetarna trivs och där de vill och vågar utvecklas. Att vi sätter medarbetarna främst kan förklaras med ren affärsmässighet: Vi är övertygade om att egentrivsel är grunden för gästtrivsel, och vi vet att gästernas trivsel är grunden till lönsamhet.

Vi vill vara kända för att vi bemöter våra gäster och varandra på ett precis lika proffsigt och personligt sätt på alla våra hotell.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Processen kommer pågå nu under sommaren men med hänsyn till kandidaters semesterplaner. Men vänta inte med att söka, vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Rekryteringskonsulterna Olof Lindmark på ol@kimm.se eller Sabina Axelsson på sa@kimm.se.

Glad sommar!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Lunchförmåner, Personalrabatt