Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

Tillsatt

Stockholm

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Personalrabatt

Välkommen!

Hos K-Rauta kommer du ansvara för det dagliga arbetet med vår e-handel och vara en absolut nyckelperson i den dagliga verksamheten. Du kommer ingå i ett prestigelöst, samarbetande och kompetent team där du rapporterar till Head of Digital & eCom. Här drivs frågor som rör vår e-handel och digitala strategier där vi bl.a. tar fram content och kampanjer för att driva trafik till vår hemsida och öka försäljningen online. K-Rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. 

Ditt uppdrag i korthet

I din roll kommer du samordna alla delar av e-handeln från att kunden börjar handla tills att kunden lägger sin beställning. Du kommer därför ha mycket daglig kontakt med marknadsavdelningen, inköp och logistik där du vid behov driver mindre projekt tillsammans med våra byråer.

Vidare kommer du ansvara för att sätta strategin och se till att öka konverteringsgraden och försäljningen. Försäljningsfokuset kommer alltid finnas där och tillsammans med content manager säkerställer du att produkter, bilder, kategorier och texter optimeras på bästa sätt. Du analyserar data och sätter dig in i kundresan för att kunna omvandla kunskap till förbättringar i plattformen och ställa krav på att utveckling sker. Du kommer ha en naturlig projektledare roll på vår e-handels sight.

Som person tror vi du har:

–         Flerårig erfarenhet av e-handel av konsumentprodukter.

–         Genuint intresse av försäljning och kundupplevelse.

–         God förståelse för sortiment och samspel mellan online och butik.

–         Erfarenhet av Google Analytics och arbetar dagligen i Excell.

–         God förståelse för inköp och retail.

–         Relevant akademisk utbildning inom marknadsföring, ekonomi eller motsvarande.

–         Svenska och engelska i tal och skrift

–         Vana av att projektleda.

Meriterande

–         Erfarenhet av contentfull

–         Google Optimize

–         A/B Testing

–         Digital merchandising

Vidare tror vi du är:

En person som drivs av försäljning och att skapa det absolut bästa värdet för kunden. Kan argumentera för dina idéer och får saker att hända. Du är en analytiker som gillar att granska information för att hitta utvecklingsmöjligheter. Du trivs i det digitala landskapet och kan tänka utanför boxen. Samarbete är A och O för dig och du kan kommunicera och argumentera tydligt för din sak. Vi är ett starkt team men det krävs att du självständigt kan driva aktiviteter framåt.

Mer om K-Rauta

K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter.

I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn, vi hjälper dig från start till klart. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy och ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Kontoret finner du i Kista där det finns tillgång till både gym som pool.

I samband med rekryteringsprocessen för tjänsten Du sökt kommer det att göras en genomgång av Din bakgrund via öppna källor. Detta är en rutinmässig kontroll som görs i syfte att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen. 

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark ol@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-11-24. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Här ligger K-Rauta AB

Esbogatan 11, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer