Senior Marketing Specialist

Tillsatt

Uppsala Rekrytering

Winn Hotel Group befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och söker nu en Senior Marketing Specialist till vårt nya centrala team i Uppsala. Vi skapar nu ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Vi söker dig som brinner för utveckling, samarbete, gillar att tänka i nya banor och som älskar möten med nya människor. Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för arbetet i ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är våra värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Let´s make business in an unusual way!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner
 • Personalrabatt

Om rollen

I rollen som Senior Marketing Specialist kommer du arbeta i ett nytt kommersiellt och dynamiskt team i centrala Uppsala. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för sälj- och marknadsaktiviteter för att ta Winn Hotel Group in i framtiden. Vi söker en person med digital spets och som vill leda och arbeta tillsammans med två marketing coordinators. I vårt team är du projektledaren som både arbetar strategiskt och operativt med webb, sociala medier, digital annonsering och arbetet med SEO/SEM. Mycket av det marknadsmaterial som görs skapar vi själva inhouse. Det kan förekomma att vissa tjänster köps in från byråer vid behov. Du är den som implementerar processer och formar ett bra arbetssätt och rutiner för att marknad och kommunikationsarbetet ständigt utvecklas. Vidare kommer ditt ansvar ligga i att kvalitetssäkra all marknadsföring och kommunikation både online som off-line i att hotellen följer grafisk profil, tone of voice och brand. Du arbetar nära samtliga kollegor i det kommersiella teamet. Du rapporterar till Commercial director som är huvudansvarig för det kommersiella teamet och utgår från vårt kontor i Uppsala.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Du leder, koordinerar, utvecklar och arbetar tillsammans med marketing coordinators.
 • Ansvara strategiskt och operativt för all kommunikation och PR i hotellens kanaler.
 • Ansvara för marknads- och försäljningsrelaterade aktiviteter, event, kampanjer och projekt.
 • Aktivt arbete med PR och intern- och extern kommunikation.
 • Delaktig och proaktiv i hotellens marknadsplaner.
 • Utveckla och ansvara för arbete med SEO, SEM-arbete och analys i t.ex Google Analytics.  
 • Du driver trafik och efterfrågan till hotellens webbsidor. Analyserar och följer upp statistik och kommer med initiativ till förbättringar.
 • Initiera och genomföra säljdrivande kampanjer och erbjudanden för hotellen tillsammans med berörda avdelningar, ex. bokning och sälj.  
 • Kravställare mot anlitade byråer.
 • Har äran att besöka våra härliga hotell för att stötta inom marknad /säljaktiviteter.
 • Implementera processer, forma arbetssätt, rutiner ochstrukturer för att hela förbättra och utveckla.

Utöver det har du erfarenhet av:

 • Relevant akademisk utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation.
 • Minst 3 års erfarenhet i liknande roll inom marknad & kommunikation med digitalt fokus.
 • Tidigare erfarenhet av att planera, samordna, genomföra och följa upp dina marknad och kommunikationsaktiviteter. 
 • Erfaren projektledare som är van att samarbeta med interna såväl som externa parter.
 • Tidigare skapat innehåll som driver engagemang och resultat i olika format såsom t.ex., bild och gärna rörligt till olika kanaler och syfte. 
 • God vana och track record av SEM & SEOoptimerat arbete och arbetat i Google analytics.
 • Tidigare arbetat strategiskt och operativt i Adobe Creative suite, webbpubliceringsverktyg, och system för mailutskick samt för redigering av rörligt material.
 • Behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Så här tror vi att du är:

Vi söker dig som vill ta ett brett ansvar för alla våra marknad och kommunikationsaktiviteter. Vi tror att du är en riktig innovatör som initierar egna kreativa idéer som du förankrar med teamet för att finna nya vägar ut mot våra kunder. Vi söker en projektledare som har förmågan att skapa relationer, förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor internt. Som person är du resultatfokuserad samt har en god affärsmässig, kommersiell och finansiell förståelse. Du arbetar självgående samt har en stor förmåga att ta egna initiativ. Du är öppen i ditt sätt att tänka, tänker brett och strategiskt, och hanterar situationer och utmaningar med uppfinningsrikedom och kreativitet. I vårt team kommer samarbete vara A och O så att du är en teamplayer tror vi inte det är något snack om. Kanske kommer du från en längre bakgrund inom digital kommunikation på tidigare arbetsplatser där konsumenten har varit i stort fokus.

Om Winn Hotel Group

Winn Hotel Group är ett av få bolag i Sverige som specialiserar sig på hotell- och restaurangmanagement under olika varumärken, s.k. multibrand. Det innebär att gruppens alla hotell har olika utseenden och olika namn. Själva varumärket, t.ex. Radisson Blue, Clarion och Quality hyr vi av partners som Radisson Hotel Group och Nordic Choice Hotels. Vårt eget varumärke, Winn Hotel Group, marknadsför vi inte mot våra hotellgäster utan det jobbar vi med internt, vi kallar det Winn Inside.

Vi har ända sedan starten av bolaget 1991 haft huvudfokus på de mjuka värdena, våra medarbetare och gäster. De utgör plattformen och stommen i vår affär, och innebär att vi ser det som en huvuduppgift att skapa miljöer där medarbetarna trivs och där de vill och vågar utvecklas. Att vi sätter medarbetarna främst kan förklaras med ren affärsmässighet: Vi är övertygade om att egentrivsel är grunden för gästtrivsel, och vi vet att gästernas trivsel är grunden till lönsamhet.

Vi vill vara kända för att vi bemöter våra gäster och varandra på ett precis lika proffsigt och personligt sätt på alla våra hotell.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vänta inte med att söka, vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sabina Axelsson på sa@kimm.se.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Winn Hotel Group AB

Storgatan 30, Uppsala

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer