Sälj- och marknadskommunikatör – DNB Bilfinans SE

Tillsatt

Rekrytering

Vi söker en självgående, proaktiv och mångfacetterad kommunikatör som ser kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar. Här får du både skapa din egen roll men också påverka företagets framdrift. Är redo att ta dig an utmaningen att skapa en modern och träffsäker kommunikationsplattform hos oss? Varmt välkommen med din ansökan till DNB Bilfinans SE

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

DNB Finans är ett av Nordens ledande finansbolag. På den svenska marknaden har vi ett brett utbud av tjänster gentemot såväl företag som privatpersoner och kan erbjuda det mesta som efterfrågas på marknaden inom leasing och avbetalning. Affärsverksamheten är indelad i fyra affärsområden: Bilfinansiering, Leasing, Kort och Autolease. Merparten av våra medarbetare arbetar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har även säljare stationerade på sju andra orter runt om i Sverige. BIlfinans i Sverige söker nu en Sälj & Marknadskoordinator.

Om rollen

I rollen som Sälj- och marknadskommunikatör är du både operativt och strategiskt ansvarig för att automatisera vår kommunikation med fokus på att attrahera vår slutkund. Rollen har ett stort fokus på produktion av innehåll, allt från att skriva och publicera i digitala kanaler till att filma, fotografera och göra enklare formgivning. Du säkerhetsställer all löpande kommunikation till våra partners och till bilbranschen med syftet att verka för en aktiv, enkel och tilltalande modell för bilfinansiering nu och för framtiden. Du kommer bli den första personen på en ren marknadsposition i avdelningen och du rapporterar direkt till chefen för Bilfinans i Sverige. I din roll har du tydliga förväntningar och mål vilket är att stötta säljorganisationen på den svenska marknaden. Rollen har många olika kontaktytor internt såväl som externt och du har ett nära samarbete med säljarna samt återförsäljarna. Alltså ett stort utrymme att påverka och utveckla marknadsföringen och marknadskommunikationen. Eftersom vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg kan du vara placerad där det passar dig bäst.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Planerar, skapar och publicerar innehåll till nyhetsbrev, utskick, annonser och tar fram övrigt innehåll i både text, bild och rörligt
 • Deltar i sälj och marknadsarbetet inklusive långsiktiga varumärkesbyggande aktiviteter
 • Planerar, koordinerar, projektleder och presenterar marknad- och kommunikationsaktiviteter nära ledningsgrupp, sälj och återförsäljare
 • Kontaktperson och projektledare gentemot externa leverantörer och byråer
 • Hantera behov av marknadssupport samt bistå med kommunikativt stöd och presentationsmaterial till säljorganisationen
 • Samarbetar med övriga kollegor i Sverige
 • Fortsätta utveckla den digitala plattformen med fokus på leadsgenerering
 • Agera drivande i att profilera oss och utveckla marknadsföringen på den svenska marknaden (kanaler, funktioner, arbetssätt etc.)

För att lyckas och trivas i rollen har du ett nyfiket och proaktivt arbetssätt. Som person är du drivande och älskar att lösa komplexa utmaningar. Du visat snabbt och effektivt resultat och du sätter din prägel på den roll som krävs för uppdraget. Här är du högst delaktig från idégenerering till praktiskt genomförande och självklart har du förmågan att lyfta blicken och ser kopplingen mellan sälj och marknadsföring som tydlig och självklar. Vi tror att du skapar förtroende genom att vara trygg som person såväl som i din kompetens, du är van vid att driva parallella projekt där du sätter strukturen och arbetar från ax till limpa. Du har förmåga att både ta och ge konstruktiv feedback på ett öppet och prestigelöst sätt. I rollen är det viktigt att du kan se samband mellan god kommunikation och affärsresultat. Med det menar vi att du är precis som oss: initiativtagande, handlingskraftig och vet vilka insatser som krävs för att skapa resultat. Du bidrar även med nya idéer och trivs som allra bäst när du agerar ”doer” och samtidigt får användning för dina strategiska ögon.

Vi söker dig som har

 • Högskoleutbildning med inriktning kommunikation och marknad eller annan likartad eftergymnasial utbildning
 • Flerårig och aktuell erfarenhet av arbete från liknande roll med fördel från organisation med geografisk spridning med fokus på B2B
 • God skribent med erfarenhet av att producera konverterande marknadskommunikation som är pedagogisk och lätt för läsaren att förstå
 • Erfarenhet av att förstå olika kundresor och därefter skapa målgruppsanpassat innehåll för olika kanaler och syften. Text som bild till rörligt och kommunikation som ger effekt
 • Van att snabbt och framgångsrikt sätta upp/följa KPI.er samt mäta och analysera resultat. Du vet hur man skapar sammanställningar och rapporter samt har en förmåga att snabbt ändra beteende för att uppnå önskat mål
 • Mycket goda kunskaper inom Office 365, analys av kommunikation, Adobe CC (Photoshop, InDesign, Premiere), digitala utskicksverktyg, CMS-erfarenhet och gärna CRM-erfarenhet samt i LinkedIn Campaign Manager
 • Erfarenhet och känsla för att jobba med layout och visuell identitet
 • Mycket god kommunikativ förmåga, kommunicerar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vårt löfte till dig Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och för att utvecklas krävs en kultur som främjar mångfald, jämställdhet och balans i livet.

Utöver att bli en del av ett skickligt team erbjuder vi:

 • Flexibel arbetsmiljö – så länge du tillsammans med dina kollegor levererar så är friheten stor
 • Möjlighet att fördjupa din kunskap och bredda din kompetens
 • Hälso- och friskvårdspaket, i form av bland annat hälsoundersökning, friskvårdsbidrag, massage, tjänstepension samt idrotts- och kulturfrämjande aktiviteter

Vad händer nu?

Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de produkter och tjänster som DNB erbjuder. I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då vi gärna ser en omgående start eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer