Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

COO till Boman Communication

Byråchef sökes för växla upp verksamheten med målet att dubbla både omsättning och personal inom de närmsta tre åren. En kul och ansvarsfull roll för rätt person!

Byråchef sökes för växla upp verksamheten med målet att dubbla både omsättning och personal inom de närmsta tre åren. En kul och ansvarsfull roll för rätt person!

Nu står vi på Boman Communication inför en expansiv fas och söker en byråchef som tillsammans med VD/CD ska växla upp verksamheten. Du kommer att få stor möjlighet att påverka din roll och vara en nyckelperson i byråns utveckling och expansion. En kul och ansvarsfull roll för rätt person!

Rollen Vi har som mål att dubbla både omsättning och personal inom de närmsta tre åren. Den primära uppgiften för dig som byråchef blir därför att tillsammans med VD/CD leda denna expansion. Vi ska utveckla, strukturera och effektivisera våra interna processer samt hitta nya kunder och samarbetspartners såväl i Sverige som internationellt.

Vi vill attrahera och utveckla talanger och som byråchef vill vi att du får dina kollegor, kunder och samarbetspartners att blomstra med ditt entusiasmerande sätt. Du är grym på marknadsföring och riktigt strukturerad. Du har initialt personalansvar för 5-8 personer och arbetsleder och coachar våra medarbetare i ett delat ledarskap med VD/CD som har det kreativa ansvaret.

Mer om digVi tror att du har en bakgrund från kundsidan eller byråvälden, t.ex. projektledare. Det är ett krav att du har erfarenhet av ledarskap – vi behöver en ledare som är trygg i sig själv. Du är också van vid att ha kund- och budgetansvar och gillar det ansvaret. Det är meriterande med erfarenhet inom digital kommunikation och sociala medier. Någon form av eftergymnasial utbildning är också meriterande. Eftersom vi har flera internationella kunder är det viktigt att du talar och skriver engelska flytande, däremot är det faktiskt inte ett krav att du kan svenska även om de flesta av oss på kontoret pratar svenska. Du är en fena på Excel och van användare av presentationsverktyg som t.ex. Power Point och Keynote. Du är kommunikativ och snabb och för dig är det helt naturligt att styra upp och få saker att hända. Du är målmedveten, ödmjuk och tycker om att bygga relationer. Du vill ha kul på jobbet precis som vi!

Mer om ossVi på Boman Communication utvecklar och producerar kommunikationskoncept tillsammans med våra kunder. Projekten vi driver är alltifrån långa samarbeten med strategiutveckling och kommunikativa koncept till snabbare lösningar. Vi jobbar framförallt med B2B kunder som t.ex. Scania, Audi Sport och Atlas Copco. Läs gärna mer om oss på www.bomanco.com

Intresserad, välkommen att söka!
I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan via www.kimm.se innehållandes CV och personligt brev, senast 2017-03-26. Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.