Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Teamledare Marknad Capio Närsjukvård

Vi söker en Teamledare till vår marknadsavdelning med kontor mitt i centrala Göteborg!

Capio Närsjukvård är det största affärsområdet inom Capio Sverige och driver idag 83 närsjukvårdsenheter från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder ett brett utbud med vårdcentraler, specialistmottagningar, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar i tolv landsting och regioner i Sverige. Vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet för varje patient och detta har våra medarbetare som riktmärke i sitt arbete, varje dag. Våra främsta drivkrafter är kvalitet, medkänsla och ansvar.

Totalt har över 750.000 patienter i Sverige valt att lista sig hos oss på någon av våra vårdcentraler. Vi genomför över 2,5 miljoner fysiska vårdbesök årligen. Förutom den fysiska vården arbetar vi just nu intensivt med att lansera flera patientcentrerade eHälso initiativ på bred front i hela Sverige.

Nu söker vi en Teamledare till vår marknadsavdelning med kontor mitt i centrala Göteborg. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsbyrån KIMM/Wise Professionals. Tycker du att det är lika viktigt och inspirerande att leda andra mot framgång som att arbeta med det dagliga operativa arbetet på en marknadsavdelning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Rollen

Vi har en tydlig tillväxtagenda och har på kort tid förvärvat nya företag och har flera spännande projekt på gång. För närvarande utvecklar vi exempelvis vårt intranät och uppdaterar vår nya hemsida. Nu behöver man ta ytterligare ett kliv för att profilera marknadsavdelningens funktion och utvärdera hur resurserna ska fördelas.

Som Teamledare för Capio Närsjukvårds marknadsavdelning har du ett team om fem personer som rapporterar till dig bestående av Originalare, Kommunikatörer, Marknadskoordinator och Webbredaktör som tillsammans producerar trycksaker, webbinnehåll och annonsproduktion. Som Teamledare ansvarar du för din avdelnings leveranser till verksamheten. Det innebär service till 7 regionchefer och därigenom 80 verksamhetschefer. Avdelningen är en stödfunktion till verksamheten och du ansvarar över:

  • att planera och leda löpande arbete inom marknadsavdelningen
  • att se över och utforma en övergripande marknadsplan
  • se till att avdelningen levererar efter verksamhetens förväntningar
  • att följa trender på marknaden och förstå kunder och konkurrenters beteende
  • att coacha och motivera dina medarbetare

Du rapporterar till vice affärsområdeschef och ingår i en supportledningsgrupp tillsammans med bland annat IT-chef, inköpschef och redovisningschef med möten en gång i månaden.

Din bakgrund

För att passa för rollen har du troligtvis någon form av akademisk examen eller motsvarande inom marknadsföring eller kommunikation med flerårig erfarenhet av att arbeta på en marknadsavdelning. Du har arbetat brett och har gedigen kompetens inom marknadsföringens alla discipliner, självklart även inom digital kommunikation och sociala medier. Du har även erfarenhet av personalansvar.

Du är en engagerad ledare som trivs med att arbeta i en personalintensiv kunskapsbransch. Du är trygg i din roll, kommunikativ, tydlig och samtidigt prestigelös, vilket gör att du snabbt får förtroende inom organisationen. Du är en strateg, men lika intresserad av att genomförandet blir optimalt.

Mer om Capio

Capio är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag. Förutom i Sverige har vi verksamheter i Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Vi har en personalstyrka på över 12 000 medarbetare och i våra fem verksamhetsländer tog vi, 2016, emot 4,7 miljoner patienter och hoppas att vi för dem har uppfyllt vårt mål att bota, lindra och trösta. Capio Närsjukvård är ett affärsområde inom Capio-koncernen som har anförtrotts uppdraget att ta hand om patienter inom framförallt primärvård.. Vi är en decentraliserad och självständig organisation med starkt lokalt ledarskap och patientorienterad personal.

 

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ida Wassberg, 073-521 65 54.

Urvalet kommer att göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad!