Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Stockholms Sjukhem söker en kommunikatör

I rollen som kommunikatör kommer du att vara delaktig och driva kommunikationen i ett större förändringsprojekt.

Till Stockholms Sjukhem söker vi nu en kommunikatör. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals, under två dagar i veckan, helst torsdagar och fredagar. Vi ser gärna att du kan börja omgående och arbeta fram till och med 31 januari 2018. Uppdraget är placerat på huvudkontoret vid Fridhemsplan i Stockholm.

Om jobbet
I rollen som kommunikatör på Stockholms Sjukhem erbjuds du att arbeta med spännande och omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer i första hand att arbeta som kommunikatör i ett större förändringsprojekt. Projektet handlar om att genomföra en gemensam organisation för nuvarande dotterbolag och moderstiftelse. Du ingår i projektgruppen och ansvarar för kommunikationsplanering och genomförande av aktiviteter inom ramen för projektet. Du är placerad på kommunikationsenheten som är ansvariga för kommunikation och marknadsföring, vilket bl a omfattar att planera, skriva, fotografera, filma, redigera och publicerar innehåll i samtliga digitala kanaler. Kommunikationsenheten består av fyra medarbetare. Du rapporterar direkt till kommunikationschefen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara;

  • Kommunikationsplanering för projektet, vilket innebär att ta fram budskap och texter för olika målgrupper, publicera texter på intranät och i andra kanaler, planera och genomföra möten, se över och göra anpassningar av grafisk profil samt vid behov samordna produktion av material
  • Du kommer också att delta i kommunikationsenhetens övriga arbete i mån av tid

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad inom kommunikation, journalistik eller motsvarande och som har några års erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete. Du är en skicklig skribent och vet hur man anpassar budskap efter kanal och målgrupp. Erfarenhet från arbete med redaktionell kommunikation är ett krav, liksom goda kunskaper i något publiceringsverktyg. Vidare har du goda kunskaper i Photoshop, Indesign och Microsoft Office.

Om Stockholms Sjukhem
Stockholms Sjukhem är en privat vårdgivare som ägs och drivs av en stiftelse. Stockholms Sjukhem bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Vår idé – att ge vård och omsorg av högsta kvalitet till långvarigt eller obotligt sjuka – är densamma idag som när vi grundades 1867. Stockholms Sjukhem erbjuder vård inom en rad olika områden: avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), geriatrik, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. 
https://www.youtube.com/watch?v=RD4i8ebZzrQ

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Erik Värendh Månsson, kandidatansvarig på KIMM, evm@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal