Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikatör med digital spets till Besqab

Besqab växer och satsar för framtiden. Just nu befinner vi oss i ett spännande tillväxtskede där vi strävar efter att bli ännu mer effektiva och kreativa. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team på kommunikation- och marknadsavdelningen!

Din roll

I rollen som Kommunikatör agerar du redaktör och skriver för olika kundgrupper och i kommunikationskanaler. I din roll fyller du en viktig funktion i att kvalitetssäkra, systematisera, effektivisera och följa upp kommunikationsprocesser och kommunikationen. Du är stöttande i den strategiska kommunikationen och samarbetar tätt med vår strategiska kommunikatör med fokus att utveckla kundresan och kundkommunikationen. Vi förväntar oss att du brinner för målgruppsstyrd kommunikation, att få nöjda kunder och leverera i tid med hög kvalitet. Du kommer att arbeta tillsammans med ett inhouseteam bestående av formgivare, produktionsledare, kommunikatör, eventkoordinator och marknadsassistent. Rollen rapporterar till Marknadschefen och är placerad i Täby. I februari 2018 flyttar vi till nybyggda lokaler vid nya Danderyds Centrum.

 

Exempel på arbetsuppgifter

  • Skapa innehåll och skriva för olika kundgrupper och kommunikationskanaler (exempelvis nyhetsbrev, informationsbrev, uppdatera hemsida, marknadsmaterial, sociala mediekanaler, annonser i print och intranät).
  • Göra research, producera och paketera innehåll/text till våra bostadsprojekt (exempelvis text till trycksaker, annonser, nyhetsbrev och informationsbrev).
  • Supportera och bistå med kommunikativt stöd (marknads-, försäljnings- och kundkommunikation) till projektledare och övriga funktioner.

 

Din bakgrund

  • Cirka 3 års erfarenhet från en liknande roll med fokus på digital kundkommunikation.
  • God skribent med erfarenhet av att producera marknadskommunikation.
  • Du känner dig trygg i rollen som kommunikatör och har en god förståelse för processen kring produktion och kundkommunikation både i print och digitalt.
  • Relevant utbildning inom kommunikation/marknadsföring.
  • Digital kompetens och intresse.
  • Du kan med lätthet hantera och utveckla användningen e-postmarknadsföringsverktyg (exempelvis Apsis).
  • CRM erfarenhet är ett plus.
  • Mycket god kommunikativ förmåga, kommunicerar svenska obehindrat i tal och skrift.

 

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara lyhörd och stresstålig med ett skarpt öga för text och disposition. Du uppskattas för din nyfikenhet och proaktiva arbetssätt. Du är självgående och ditt prestigelösa förhållningssätt gör att du tar dig an både små och stora arbetsuppgifter med entusiasm. Har du dessutom nära till skratt har du hittat helt rätt och kommer att trivas i vårt team.

 

Mer om Besqab

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Vi är drygt 110 anställda och har huvudkontor i Täby och lokalkontor i Uppsala. Läs gärna mer på: www.besqab.se

 

Vi erbjuder

En roll där du får möjlighet att delta i en spännande förändringsresa där varumärke, marknad och kommunikation är en viktig pusselbit. Hos oss är beslutsvägarna korta och vår företagskultur präglas av kvalitet, lyhördhet, nytänkande och ett stort personligt engagemang. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare och uppmuntrar samarbete, diskussioner och kreativitet.

 

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Besqab med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2017-10-16. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Camilla Waernelius på cw@kimm.se eller 08-555 290 00.