Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Content Inbound Marketing Manager

Tycker du det är kul att skapa ett intresseväckande innehåll på hemsidor och på så vis konvertera trafik till köpande kunder? Detta är vad vår Content Inbound Marketing Manager kommer att få gör hos oss på Luna AB, är det kanske du?

I över 100 år har Luna erbjudit marknadens bredaste sortiment av verktyg, maskiner och andra förnödenheter för professionella användare inom industri, bygg och offentlig verksamhet.Just nu står vi inför en spännande tid efter en stor omorganisering och vår vision är att bli kundens bästa val. För att nå dit måste vi förstå kundernas behov och erbjuda konkreta mervärden. Här kommer du som Lunas nästa Content Inbound Marketing Manager få vara med på en spännande resa!

Rollen
Som Content Inbound Marketing Manger hos Luna tänker du stort, nytt och utanför boxen. Ditt ansvar är att konverterar trafik till köpande kunder genom att identifiera relevant information och utifrån det, skapa intresseväckande innehåll som attraherar våra målgrupper till våra hemsidor. Du arbetar med att optimera vår leadprocess genom Marketing Automation och ansvarar för att vi har relevant innehåll i valda kanaler. Ambitionen är att producera bland annat kunskapsbloggar, kundcase, rapporter, grafik, filmer med mera. Du etablerar försäljningsanalyser för att förstå hur våra digitala marknadsaktiviteter konverteras till kunder och förbättrar kontinuerligt vår förmåga att attrahera nya kunder genom rätt innehåll.

Rollen är placerad på den centrala marknadsavdelningen i Alingsås som samarbetar med våra säljorganisationer i Norden och internationellt. Du rapporterar till Marketing Director och kommer att ha ett nära samarbete med vår E-commerce Manager och tillsammans kommer ni att få skapa och bygga, både rollerna och strategin framåt.

Din profil
För att lyckas i din roll har du kännedom av digital marknadsföring, marketing automation samt från Hubspot. Du är en utmärkt kommunikatör och en kreativ person som har förmågan att analysera och använda data, till grund för dina beslut. Du har ett genuint intresse för att skriva och skapa artiklar. Meriterande är kunskaper inom Adobe Creative Suite. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Då rollen som Content Inbound Manager är ny hos oss ser vi att du som person är du nyfiken och bra på att samarbeta med omgivningen. Viktigt att du kan arbeta självständigt, att du är initiativtagande och strukturerad samt att du tycker det är kul att forma en roll som inte finns. Du motiveras av att göra research och att genomföra intervjuer både externt och internt för att lära och att samla information. Du har en god förmåga att besluta kring informationsflödet, vart och hur informationen ska delas och publiceras. I den här rollen har du stora svängutrymmen att testa, utveckla, skapa samt att vara nytänkande.

Vårt erbjudande
Vi är en organisation med korta beslutsvägar och vi har ett stort engagemang och passion för verktyg, maskiner och affärer. Vi erbjuder dig en organisation som är i konstant utveckling och du kommer vara en viktig i aktör i arbetet i att bli ännu mer lönsamma, effektiva och framgångsrika.

Om oss
Luna är idag Nordens ledande leverantörer av högkvalitativa verktyg och maskiner. Luna samarbetar med över 500 leverantörer och har förutom ett egenutvecklat sortiment inom elverktygstillbehör, maskiner och tryckluftsteknik också egna självständiga varumärken som Grunda, Ferax, Hvid Interior, Structur Scandinavia, Limit och Mareld Pro Lighting. Luna finns representerade i egen regi i 8 länder.

Luna ingår i Bergman & Beving koncernen som äger och förädlar bolag som utvecklar och marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg – främst i Norden, Baltikum och Polen.

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. KIMM arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns KIMM i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Linda Holmberg på telefon 0760-001877 alternativt via email linda.holmberg@wise.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. 

Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-11-14. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!