Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikatör till ICA-handlarnas Förbund

I rollen som Kommunikatör producerar du content för intern och extern webb och app, nyhetsbrev, inbjudningar och annonser. Vi söker dig som vill jobba operativt i en bred och stöttande roll på kommunikationsavdelningen hos ICA-handlarnas Förbund i Solna.

Till ICA-handlarnas Förbund i Solna söker vi nu en Kommunikatör med digital inriktning. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med omgående start. Uppdraget beräknas pågå fram till årsskiftet. För rätt person kan det finnas goda chanser till förlängning. 

Ditt uppdrag
Nu söker vi en Kommunikatör till ICA-handlarnas Förbund. Rollen är både bred och rolig, där du framförallt arbetar operativt med varierande arbetsuppgifter, framförallt i digitala kanaler. Det innebär att du parallellt arbetar med flera olika projekt och deadlines. Som Kommunikatör producerar du content för bland annat intern och extern webb och app, nyhetsbrev, inbjudningar, PPT och annonser. Vidare kommer du vara ansvarig för att uppdatera och utveckla bildbanken samt delaktig med att ta fram kommunikationsplaner i olika projekt. Du ingår i avdelningen Kommunikation och kommer att stötta både dina kommunikationskollegor samt övriga enheter inom ICA-handlarnas Förbund.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Producera, uppdatera och publicera innehåll i våra kanaler, framförallt extern och intern webb samt app
  • Producera och formge trycksaker och annat material, t ex inbjudningar, annonser, dekor etc 
  • Bistå i planering och genomförande av event
  • Ansvara för att organisera och uppdatera bildbanken

Din bakgrund 
För att hantera och trivas i uppdraget tror vi att du har något eller ett par års arbetserfarenhet från en liknande roll. Du är duktig på digitala verktyg, van att arbeta med många kontaktytor och gillar operativt content- och produktionsarbete. Du har en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap. Du talar och skriver svenska flytande.

Du har goda kunskaper i:

  • Webbpubliceringssystem, t ex EpiServer eller annat
  • Adobe CS, främst InDesign och Photoshop
  • PowerPoint
  • SharePoint och Office 365

Dina personliga egenskaper är av stor vikt! Vi tror att rätt person för uppdraget är en utåtriktad, leveransfokuserad och social person som har lätt för att hantera olika typer av människor. Du gillar att arbeta strukturerat, få saker att hända och vill ta egna redaktionella beslut. Du trivs med parallella projekt, tempo och att jobba operativt och långsiktigt med kommunikation. Du är prestigelös och har inga problem med att hoppa in och hjälpa till där det behövs. 

Om ICA-handlarnas Förbund
ICA-handlarnas Förbund är medlemsorganisation för Sveriges ICA-handlare och huvudägare till börsnoterade ICA Gruppen. Vi är cirka 40 medarbetare och jobbar med löpande medlemsservice, utveckling av befintliga och potentiella ICA-handlare, affärs- och branschanalyser, kommunikation och opinionsbildning samt samhällsengagemang. Vi satsar också på aktiviteter som stärker handeln som bransch. 

Tron på kraften i både individen och det gemensamma är grunden för våra värderingar som vi delar med butikerna, ICA Gruppen och dess verksamheter.

  • Enkelhet: Vi tänker enkelt först
  • Entreprenörskap: Vi skapar möjligheterna
  • Engagemang: Vi gör skillnad

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM & Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Som anställd och uthyrd konsult via KIMM blir du också medlem i Marknadsföreningen i Stockholm. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM & Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius, la@kimm.se och konsultchef, Anders Norrman, an@kimm.se.Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, MIS