Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Arbeta som Kommunikatör & omvandla en byggplats till content?

Vill du utveckla ditt skrivande i ett bolag med stark entreprenörsanda? Då kan du snart vara en del av att utveckla och ansvara för Stavdals interna och externa kommunikation.

Stavdal är en nytänkande och expansiv koncern inom bygg, anläggning och entreprenad. Att berätta om den här typen av verksamhet är en utmaning som ställer höga krav på både kreativitet och nytänkande. Eftersom en person på Stavdals kommunikationsavdelning ska på föräldraledighet, samarbetar bolaget nu med oss på KIMM för att hitta en kollega. Vi letar efter dig som vill arbeta som Kommunikatör till ett konsultuppdrag på inledningsvis 1,5 år. Eventuellt finns det även möjlighet till förlängning eller anställning direkt hos Stavdal.

Hur ser dina kommande dagar ut?

Det roliga med att arbeta på Stavdals kommunikationsavdelning är att det händer mycket och att du får ta ett stort ansvar. Stavdal hyr ut byggmaskiner. Utöver att hjälpa kunderna att utföra sitt arbete så ser de maskinerna som en möjlighet att komplettera och utveckla människans kompetens, därav parollen: Människan & Maskinen. Som helhetsleverantör är det deras uppgift att skapa perfekta arbetsplatser.

Ditt ansvar blir att på ett kreativt sätt kommunicera detta budskap. Därför kommer du som Kommunikatör arbeta nära organisationen, för att kunna omvandla dess kunskap till kreativt innehåll på exempelvis hemsida, bloggar och nyhetsbrev. På daglig basis blir din uppgift i huvudsak att skapa kommunikation och PR; t ex reklam- och informationstexter. Detta gör du i tätt samarbete med dina kollegor på kommunikationsavdelningen, HR- och säljorganisationen samt med Stavdals reklambyrå och PR-byrå. Ett viktigt projekt som löper årsvis är produktionen av bolagets hållbarhetsrapport; ett arbete du gör i tätt samarbete med kollegor och byrå.

I rollen som Kommunikatör kommer du också att arbeta med att planera event och producera inbjudningar samt ta fram lättare grafiskt material (t ex säljstöd och annonser). Placering för uppdraget är på Stavdals huvudkontor i Västra Frölunda och du kommer då och då besöka verksamheten runt om i Sverige och Norge.

Vem är du?

Du tycker det är roligt att arbeta med text och intresserar dig för nya sätt att kommunicera på. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och kommunikation samt några års erfarenhet av textproduktion (exempelvis bloggar, nyhetsuppdateringar eller nyhetsbrev). Att du har även grundläggande kunskaper inom grafisk design gör att du också är bekant med Adobe Suite, t ex Photoshop och InDesign.

På kommunikationsavdelningen bidrar du med energi och kreativitet. Eftersom Stavdal har en stark entreprenörsanda kommer du in med ett stort engagemang, en önskan om att ha ett ägandeskap och lovar vad du kan hålla. Trots att Stavdal ständigt vill utvecklas, så tror dom på människan och vill växa tillsammans. Därför måste du trivas i den familjerna stämningen, där du har en prestigelös attityd och hjälper till där det behövs.

Vill du veta mer?

Låter det intressant och som något för dig? Önskar du läsa mer om Stavdal som bolag rekommenderar vi dig att besöka bolagets hemsida. Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Här kan du läsa mer.

Frågor om rollen och processen skickas till oss på KIMM. Vi som arbetar med processen heter Marios och Stina, oss når du enklast på mail: mm@kimm.se och stina@kimm.se . Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Svar på dina frågor och feedback på din ansökan kommer att ta lite längre tid än vanligt över jul- och nyårshelgerna.

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil. Går du vidare i processen kommer vi vilja se exempel på tidigare producerat material och för slutkandidaterna kommer vi även genomföra ett skivtest.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal