Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Junior Digital Produktionsledare till Peak Performance

Peak Performance söker nu en detaljfokuserad  Junior Digital Produktionsledare till ett konsultuppdrag på 6 månader med omgående start och goda chanser till förlängning.

Till Peak Performance söker vi en Junior Digital Produktionsledare. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, under 6 månader, med start omgående och goda chanser till förlängning. 

Peak Performance grundades 1986 i Åre. Peak Performance är idag Skandinaviens största klädmärke inom funktionellt sportmode och finns i över 20 länder. De tar fram kläder för bland annat skidåkning, golf, träning och friluftsliv.

Vad ska du göra?
Som Junior Digital Produktionsledare tillhör du Peak Performance Digitala Team som idag består av åtta personer med placering i Frihamnen. Din primära uppgift kommer vara att förbereda Peak Performance sommarrea samt ansvara för nyhetsbrev som skickas ut veckovis. I rollen kommer du vara beställare mot byråer. Exempel på arbetsuppgifter är;

  • Produktionsleda kampanjer inför sommarrean
  • Ansvara för nyhetsbrev
  • Kontinuerlig kontakt med deras digitala byrå

Vem är du?
Peak Performance är ett företag som uppmuntrar ett hälsosamt liv, och därför är det är ett plus om du gillar sport. Som person är du ansvarsfull och mycket detaljstyrd. Vi ser att du har ett genuint intresse för att skapa digitala kampanjer och förstår dess dynamik. Det är även meriterande om du tidigare har haft ansvar för större kampanjer. Vi ser gärna att du har ca 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en internationell kontext så du behöver därför vara duktig på engelska, i tal och skrift.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta merDu får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson (evm@kimm.se, 0739-61 30 41) och konsultchef Stephanie Grammenidis (Stephanie.Grammenidis@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!