Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Interim Brand Manager med projektledarerfarenhet

Till vår kund Doggy AB i Vårgårda söker vi nu en driven Brand Manager för ett lanseringsprojekt för deras varumärke Bozita!

Till vår kund Doggy AB i Vårgårda söker vi nu en driven Brand Manager för ett lanseringsprojekt för deras varumärke Bozita!

Till vår kund Doggy AB i Vårgårda söker vi nu en driven Brand Manager för ett lanseringsprojekt för deras varumärke Bozita! Tjänsten är på 80-100% med start omgående till sista mars med stor chans till förlängning.

 

Ditt uppdrag

Bozita är Doggys internationella varumärke för hund och kattmat som säljs inom fackhandeln i ca 20 länder runt om i Europa. Din uppgift är att leda och driva utvecklingen av varumärkesportföljen Bozita till ökad lönsamhet. Just i detta skede kommer arbetet att bestå av att driva och projektleda ett strategiskt lanseringsprojekt. Arbetet innefattar projektadministration, tidsplanering, insamling och sammanställning av input till projektet, utveckling av koncept och lanseringsplan. Allt arbete sker i nära samarbete – och med stöd av – produktutveckling, säljavdelning samt strategi- och design byrå. Du kommer rapportera till Head of Market & Innovation på Doggys marknadsavdelning.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är en erfaren marknadsförare med erfarenhet att bygga varumärken, van att leda projekt och jobba i marknadsorganisationer med ansvar för framtagning och lansering av nya produkter och koncept, gärna för fack eller dagligvaruhandeln. Vi tror att du är en affärsdriven och resultatorienterad person som motiveras av att leverera med hög kvalité och precision till såväl interna kunder som externa och har erfarenhet av att ta fram konkurrensanalyser och vara kravställande mot reklambyråer. Som person har du lätt att ta till dig nya saker, situationer och relationer samt ha en stark ådra av ordning och reda. Har du intresse för hund och katt så blir jobbet ännu roligare.

 

Konsultrollen hos KIMM

Som konsult hos oss på KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

 

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Stina Scheller, 076-000 18 52, stina.scheller@wise.se eller konsultchef Ida Wassberg, 073-521 6554, ida.wassberg@wise.se.

Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 170 anställda och har en årlig omsättning på ca 450 miljoner kr. Doggy är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är zoofackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bl a Mjau, Doggy, Bozita och Bozita Robur.

Doggy AB satsar på innovation och varumärken för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar Doggy ”kärlek från Vårgårda i varje matskål”.