Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikatör till Sveriges Tandläkarförbund

Som kommunikatör på Sveriges Tandläkarförbund kommer du ha en central roll i vår organisation och arbeta med att ständigt förbättra och utveckla kommunikationen med våra medlemmar.

Sveriges Tandläkarförbund ger tandläkarna förutsättningar att utvecklas professionellt, ständigt höja kvaliteteten i svensk tandvård och därmed förbättra den orala hälsan i befolkningen. Detta är vår vision och mission och vi vet att god livskvalitet börjar i munnen! Nu söker vi dig, en driven kommunikatör som vill vara med på vår fortsatta resa att driva kunskap och kvalitet i världsklass!

Som kommunikatör på Sveriges Tandläkarförbund kommer du ha en central roll i vår organisation och arbeta nära kanslichefen med att ständigt förbättra och utveckla kommunikationen med våra medlemmar.

Rollen innebär bland annat att

  •          Ansvara för vår externa och interna kommunikation
  •          Paketera intern information till medlemmarna
  •          Målgruppsanpassa text och publicera på webb och sociala kanaler   
  •          Projektleda mässor och event
  •          Producera marknadsmaterial och trycksaker, kravställa mot byråer
  •          Hålla mallar uppdaterade och stötta med presentationsmaterial internt
  •          Omvärldsbevakning
  •          Vara presskontakt och skriva pressreleaser

Mer om dig
Vi tror att du har två till tre års erfarenhet av kommunikationsarbete på operativ nivå och en personlighet som gärna tar egna beslut och initiativ. Du är den som får saker att hända och är van att ta mycket eget ansvar för att driva projekt framåt. Gällande språkkunskaper så är det ett krav att du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat och du är duktig på att målgruppsanpassa texter och paketera information så att den blir lättbegriplig och tilltalande. Ett par verktyg du behöver behärska för att klara denna roll är Wordpress eller liknande publiceringsverktyg, Microsoft Office och Adobe CS.

Mer om oss
Sveriges Tandläkarförbund är den odontologiska professionens organisation och arbetar med frågor gällande tandläkarens roll i samhället som rör utbildning, forskning, yrkesestetik och kvalitet i tandvården. Tandläkarförbundet har ca 7 500 enskilda medlemmar i fyra medlemsföreningar: Tandläkare – Egen VerksamhetTjänstetandläkarnaSOL – Riksföreningen för Tandläkare inom Forskning, utbildning och specialisttandvård och Studerandeföreningen. Läs gärna mer på tandlakarforbundet.se

Intresserad, välkommen att söka!
I den här rekryteringen samarbetar Sveriges Tandläkarförbund med KIMM.  Vi ser fram emot att ta emot din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2017-08-06. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Om du har frågor kring tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se. V.27-30 tar vi en paus i processen för semesterledighet. Vi påbörjar urvalsarbetet efter den 7 augusti.

Varmt välkommen med dig ansökan!