Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Idéstark och konceptuell Art Director till Nobinas inhousebyrå

Vi söker en nytänkande och nyfiken Art Director som brinner för att leverera träffsäker form och är van att ta fram koncept och producera för flera olika kanaler!

Är du trött på byrålivet och vill arbeta inhouse och göra världen lite bättre? Nobina söker nu en nytänkande och nyfiken Art Director. Som Art Director brinner du för att leverera träffsäker form och du är van att ta fram koncept och att producera för olika kanaler som print, webb och sociala medier. Du har lätt för att förstå kundens behov och kan balansera dessa med våra uppdragsgivares intressen.

Erfarenhet och personliga egenskaperSom person är du driven, nyfiken och självgående – du är prestigelös och van vid att många tycker till om det du tar fram. Du trivs med att arbeta i team och ser samarbete med copy och andra på marknadsavdelningen som en självklarhet och du lockas av mixen mellan strategi och produktion. Ett stort plus är om du gillar hålla i presentationer, både internt och externt då detta ingår i rollen.

  • Du har några års erfarenhet som AD, gärna från byrå eller inhouseavdelning
  • Relevant utbildning inom grafisk design/art direction, reklam och marknadsföring eller annan motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av att marknadsföra olika varumärken – gärna både inom offentlig samt privat sektor
  • Kan producera både för print och digitalt, meriterande är erfarenhet inom rörliga HTML-banners (HTML 5)
  • Mycket goda kunskaper i Adobe CC krävs
  • Meriterande med kunskap inom NeedScope och Muse

I rollen är du en del av Nobinas Inhouse-team bestående av copy, produktionsledare och digital marknadsstrateg. Tjänsten är placerad i Stockholm, Solna och rapporterar till Marknadschef, B2C. Vissa resor inom Sverige kan förekomma.

Om Nobina
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Intresserad?I denna rekrytering samarbetar Nobina med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2017-09-14. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post.

Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult
Lena Skoog ls@kimm.se eller Jonatan Lindoff jl@kimm.se via mail alternativt ring 08-555 290 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal