Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

J.Lindeberg söker en kreativ copywriter

Har du ett brinnande intresse för mode och copy? Har du erfarenhet av att skriva långa och korta texter på engelska?

Till J.Lindeberg söker vi nu en copywriter med erfarenhet från retail. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på deltid 75%, med omgående start och tre månader med möjlighet till förlängning. Uppdraget är placerat på J. Lindbergs huvudkontor på Södermalm.

Om jobbet
I rollen som copywriter kommer du att skriva långa och korta texter så som pressreleaser, rubriker, produkttexter samt SEO texter. All text skrivs på engelska, som du korrekturläser själv, vilket innebär att du måste ha en mycket god språkkänsla samt grammatisk perfektion. Du kommer att skriva texter för internkommunikation, sociala medier samt e-commers. Exempel på arbetsuppgifter;

  • Skriva nyhetsbrev och inlägg för sociala medier
  • Skriva pressreleaser
  • Interna copyprojekt som t.ex. brand books, presentationer

Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av copywriting inom mode och mycket goda skriftliga kunskaper i engelska. Du har utbildning från högskola/universitet eller motsvarande vidareutbildning inom copy. Du är en teamplayer och tar ett aktivt ansvar och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare är du en kreativ, kommunikativ och trendkänslig skribent. För att lyckas i rollen är du en flexibel och service minded person. 

Om J.LindebergJ.Lindeberg är ett svenskt klädmärke som grundades av Johan Lindeberg i Stockholm 1996 med visionen att utmana normen inom mode och golfindustrin. J.Lindeberg erbjuder en unik kombination av mode- och sportkläder, med produkter för en aktiv livsstil.
När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Paola Banegas pb@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal