Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital marknadsförare till BK Häcken/Gothia Cup

BK Häckens/Gothia Cups uppdrag är att med fotboll i centrum utveckla, förena och underhålla såväl på hemmaplan som globalt. Har du ett brinnande intresse för sporten och vill du vara med och bidra till att vi når våra visioner och mål? Då kanske du är vår nästa digitala marknadsförare.

Rollen
Som digital marknadsförare hos oss kommer du att vara en viktig del i att vi ska lyckas ligga i framkant på sociala medier. Genom din kreativa förmåga och känsla för vad som lockar, kommer du att få möjlighet till att skapa olika koncept och komma med färgsprakande idéer. Ditt främsta ansvarsområde är att producera och publicera innehåll som berör och skapar effekt för BK Häcken och Gothia Cup.  Du kommer att få fotografera, filma och redigera innehåll. Att du stimuleras av att skriva och uttrycka dig via text, är ett stort plus. I rollen arbetar du framförallt operativt och fyller en viktig funktion för att skapa engagemang och öka kännedomen om oss.

Tjänsten är placerad på föreningens kansli på Gothia Park Academy på Hisingen.

Din profil
Vi söker dig som har en känsla för konceptualisering, tilltal och tonalitet, som snabbt kan “göra ut” idéer till faktisk kommunikation. Du är självgående, lösningsfokuserad, handlingsinriktad och har förmåga att planera, driva och slutföra. För att trivas i rollen behöver du ha ett sportintresse och vara en lyhörd lagspelare. Du är nyfiken och har experimentlusta och följer aktivt den senaste utvecklingen och trenderna inom kommunikation och marknadsföring.

Vi ser att du har en bakgrund inom media och kommunikation, marknadsföring, journalistik eller likvärdigt. Du har förmågan att berätta en story och det är ett plus om du kan uttrycka dig i skrift på ett såväl kreativt som informativt sätt – primärt på svenska men även engelska. Kunskap inom bild- och filmproduktion är ett krav, likaså erfarenhet från grafisk formgivning.

Om oss
BK Häcken grundades 1940 på Hisingen och förutom fotbollsverksamheten drivs även flertalet arrangemang så som Gothia Cup, Gothia Innebandy Cup och Göteborg Music Festival m.m.  Det är en arbetsplats där vi jobbar i en linjär organisation och var och en har ansvar och befogenheter över sina uppgifter. Vi engagerar oss i varandra och hjälper till att utveckla både våra egna och andras projekt.

För mer info: https://bkhacken.se/

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. KIMM arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns KIMM i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Linda Holmberg på telefon 0760-001877 alternativt via email linda.holmberg@wise.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. 

Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-11-27. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Lunchförmåner, Privat sjukförsäkring