Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Ansvarig kund-/lojalitetsprogram till Preem

Till avdelning Kort & Lojalitet söker vi dig som vill driva våra kund-/lojalitetsprogram och vara med och bidra till Preems fortsatta tillväxtresa!

Jobba för framtiden redan idag
Preems vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Det ställer höga krav på hela organisationen, däribland på våra kort- och kundprogram för våra B2C- och B2B-kunder. Preem vill nu fokusera extra på arbetet med kundupplevelsen och kundlojalitet och därför behöver vi utöka avdelningen Kort & Lojalitet med en Ansvarig för kund-/lojalitetsprogram.

I rollen som Ansvarig kund-/lojalitetsprogram ingår du i avdelningen Kort & Lojalitet inom affärsområdet Marknad & Försäljning. Du har ett helhetsansvar för driften av befintliga kundprogram och arbetar proaktivt med att säkerställa att innehållet i samtliga kanaler är aktuella, uppdaterade och uppskattas av våra kunder. Du förväntas driva arbetet framåt i syfte att lojalisera nya och befintliga medlemmar samt är delaktig i utveckling av befintliga och nya program.

I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med konceptansvariga, CRM-ansvarig, befintliga partners och flera avdelningar inom affärsområdet, inte minst Marknadskommunikation.

I rollen ingår:

  • Helhetsansvar för driften av Preems samtliga kundprogram; Såifa Rewards, Företag Plus och Företag Preem
  • Du skriver och publicerar innehåll till exempelvis programbroschyrer, appar, e-post, sms och digitala bonuscheckar
  • Tillsammans med CRM-ansvarig utvecklar du målgruppsurval och mäter effekten av kampanjer
  • Du välkomnar nya medlemmar genom att t.ex. registrera, skicka välkomstmeddelanden och skicka erbjudanden

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Du rapporterar till Chef Kort & Lojalitet och blir del av ett team på 5 personer. Rollen är en tillsvidaretjänst och placerad på Preems huvudkontor i fina lokaler vid Stadshagen nära kollektivtrafik.

Har du den här bakgrunden?För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet. Du arbetar troligen med ett kund-/lojalitetsprogram i en kundnära roll med fokus på att driva lojalitet. Du har god vana av att sätta upp processer för kundkommunikation, genomförande och uppföljning. Du trivs i en roll där du själv skriver målgruppsanpassad kundkommunikationen för kunder inom B2C och B2B. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Vi förutsätter att du är van att hantera databaser och något CMS-verktyg. Vi ser det som ett stort plus om du har koll på digitala stämpelkort och kuponger med QR-kod.

Är det här du?Som person är du nyfiken och idérik, du tänker alltid affärsnytta och jobbar proaktivt med att hitta nya sätt att komma nära målgruppen för att skapa kundlojalitet. Du trivs med att arbeta självständigt, är prestigelös och har god förmåga att arbeta i team. Du har en känsla för affärer och kan enkelt sätta dig in i ett företags totala ambitioner, perspektiv och strategiska inriktning. För att vi ska trivas tillsammans tror vi att du har en ödmjuk approach, förmåga att samarbeta och skapa relationer. Du har en stark egen motor med viljan att inspirera din omgivning med dina kunskaper.

Om Preem
Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär här.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Preem med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2018-01-07. Vi önskar en snabb tillsättning och gör löpande urval under ansökningstiden. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post.

Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Lena Skoog ls@kimm.se 073-5216557 alt. Camilla Waernelius cw@kimm.se 076-3217150.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

För din information så har Preem som policy att alltid genomföra alkohol- & drogtest på samtliga slutkandidater.

Fackliga kontaktpersoner hittar du här.

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Personalrabatt