Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Content Manager / Marknadsprojektledare till Frontit

Är du en erfaren skribent som dessutom är bra på att planera och leda projekt inom marknadskommunikation? Då är detta tjänsten för dig!

Är du en erfaren skribent som dessutom är bra på att planera och leda projekt inom marknadskommunikation? Nu söker vi en Content Manager / Marknadsprojektledare till Frontit. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på deltid (50%), med omgående start. Uppdraget är ett föräldravikariat som beräknas att löpa på fram till oktober 2018, med möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

 

Nu söker vi dig som vill ta en ledande roll i vår marknadsorganisation som idag består av 2 personer. Vi letar efter dig som har stor initiativkraft och som tycker om att producera digitalt content i text, ljud och bild. I uppdraget jobbar du både självständigt och tillsammans med våra tjänsteansvariga samt med externa företag som vi använder för viss produktion. Du jobbar tight med vår marknadskoordinator som hanterar alla verktyg och digitala kanaler. Du är en driven skribent och projektledare som säkerställer att vi exekverar vår contentplan tillsammans med försäljningschef och tjänsteansvariga. Rollen är främst operativ och leveransinriktad, även om du kommer delta i visst taktiskt arbete kring marknadsföringen.

 

Om jobbet

Tillsammans med försäljningschef, resultatansvariga chefer och tjänsteansvariga kommer du att planera, leda, genomföra och följa upp företagets marknadsaktiviteter. Till stor del kommer du att självständigt producera innehåll, ofta utifrån andras utkast/underlag eller intervjuer. Det omfattar bland annat:

 

  • Tillsammans med tjänsteansvariga förbättra och ”paketera”. Beskriva på webben och producera tjänstebeskrivningar och referenscase.
  • Ta fram contentplan tillsammans med tjänsteansvariga och marknadskoordinator.
  • Driva produktion enligt contentplan med produktion och publicering av referenscase, artiklar, blogginlägg, dela andras content etc. kopplat till respektive tjänsteområde.
  • Övergripande planering av budskap för våra kundseminarier och content som planeras för året i samråd med tjänsteansvariga, ledningsgrupp, kvalitetsgrupp och marknadskoordinator.
  • Skapa innehåll till nyhetsbrev och content för flöden i marketing automation verktyg. 

 

I uppdraget ingår inte hantering av våra verktyg för webb, e-mail marketing, sociala medier, pressreleaser, etc. Det hanteras operativt av vår marknadskoordinator. Däremot kan andra arbetsuppgifter inom marknad hanteras om tid finns.

 

Om dig

Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation. Du är en erfaren skribent som är van att producera affärstexter. Du har erfarenhet av att arbeta med kommunikation, kampanjer och uppföljning i digitala kanaler. Som person är du en prestigelös, strukturerad och teamorienterad koordinator. På Frontit är vi alla doers – vi tvekar inte att hugga i och göra konkreta arbetsuppgifter!

 

Vad kan Frontit erbjuda dig?

Frontit kan erbjuda dig ett spännande arbete där du dagligen arbetar i team med Försäljningschef, Marknadskoordinator, och tjänsteansvariga. Du kommer också regelbundet arbeta med VD och ledningsgrupp och nyckelkonsulter kring de olika tjänsterna. Frontit har ett mycket gott rykte på marknaden och arbetar med erfarna konsulter inom verksamhetsutveckling, projekt och kvalitet. Placering kommer att vara i Frontits lokaler i Villa Ludvigsberg på Södermalm. Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts, och där våra värderingar utgör grunden för vilka vi är.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Anders Norrman an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal