Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Video Content Producer till O’Learys Trademark

Slår ditt hjärta lite extra när du hör ordet film? Ökar pulsen något om vi lägger till ansvarig för att driva produktion, skapa content och bygga varumärke? Då kan rollen som Video Content Producer på O’Learys Trademark vara drömjobbet för dig.

O’Learys är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser. O’Learys har funnits i 29 år och det hela började 1988 då den första O’Learys-restaurangen öppnades i Göteborg. Det blev en omedelbar succé och därifrån fortsätter historien… Idag är O’Learys en kedja med snart 130 franchisebaserade restauranger i bl.a.  Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spanien och Singapore. O’Learys fokuserar på en helhetsupplevelse med mat, dryck, musik och spännande Tv-underhållning där sporten är den viktigaste grundstenen. Läs mer om oss på: www.olearys.se

 Om rollen

Video Content Producer är en helt ny tjänst där du blir en del av vårt härliga marknadsteam. Med den här rollen vill vi som sportbar komma ännu närmare sporten genom att rapportera från fler, outforskade sportevenemang runt om i Sverige och Europa. Som VCP får du möjlighet att självständigt planera och driva ditt arbete utifrån vissa befintliga ramar. Ditt arbete kommer övergripande gå ut på att filma, intervjua och finnas på plats där spännande saker händer, som knyter an till sport och varumärket O’Learys. Det kan exempelvis handla om att delta på ett sportevent där du filmar intressanta händelser och genomför intervjuer. Du redigerar och producerar dagligen kortare filmer för publicering i sociala medier. Med nyfikenhet håller du koll på specifika trender inom sport både lokalt och globalt. Du skapar själv en tydlig plan för hur du ska driva arbetet framåt vilket kräver ett gott självledarskap. Samtidigt som det är bra att planera och arbeta långsiktigt behöver du snabbt kunna omprioritera vid förändrade förutsättningar. Du ansvarar för hela processen från att skapa idé till att driva, genomföra och följa upp resultatet av ditt arbete. Filmkameran har du alltid med dig och du har Sverige som arbetsplats. Du har förmågan att kunna ”fånga” ögonblicket och har god förståelse för vad som är intressant och relevant.

Vi erbjuder ett roligt och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet under ansvar. Tjänsten är en konsultanställning på heltid med start efter årsskiftet och rapporterat till Marknadschefen.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Besöka och dokumentera sportrelaterade event
  • Filma och genomföra intervjuer
  • Producera roliga och intressanta filmklipp
  • Publicera målgruppsanpassat rörligt material i alla digitala kanaler
  • Lära känna O’Learys restauranger, fantastiska gäster och personal genom intervjuer och personliga möten

 Din bakgrund

Du har dokumenterad erfarenhet av att filma samt klippa, redigera och producera rörligt material. Du får gärna ha egna verktyg som kamera, dator, teknik och programvaror som krävs. Erfarenhet av att hålla intervjuer är meriterande


Utbildning/programkunskaper

  • För oss är personligheten viktig, men du får gärna ha relevant utbildning eller god erfarenhet av liknande arbete.
  • Kunskaper i relevanta film- och redigeringsprogram
  • Körkort

Nu måste du ju söka också!
Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Jonatan Lindoff på jl@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och en videohälsning från dig på ca 1 minut.  Ladda upp din video på www.vimeo.com och bifoga lösenord i ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt – sista ansökningsdag är den 5/1 2018. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.