Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommersiell E-handelsansvarig till Fredells

Är du en bit in i din e-handelskarriär och är redo att utmanas med nästa steg? Då kan detta vara rollen för dig! Fredells Byggvaruhus söker en E-handelsansvarig som vill vara med på en spännande e-handelsresa. En idérik och självgående person som vill driva och utveckla on-lineförsäljningen med kundupplevelsen i fokus? Varmt välkommen med din ansökan!

Fredells Byggvaruhus söker en E-handelsansvarig som vill vara med på och driva Fredells e-handelsresa. Ditt uppdrag blir att fortsätta utveckla Fredells e-handel med kundupplevelsen i fokus. Vi ska kort och gott vara branschens bästa e-handel. Du sätter en kommersiell plan och ansvarar för att driva, underhålla och utveckla online-försäljningen till våra kunder. Vi tror att du är en bit in i din e-handelskarriär och är redo att utmanas med nästa steg. Vi söker dig som är en idérik självgående person som vågar prova nya saker och som trivs med att samarbeta i ett ambitiöst team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för att bygga upp och vidareutveckla Fredells e-handel genom en stark digital butiksupplevelse med rätt leveranssätt, betalalternativ och tjänster. Du hanterar kampanjer och aktiviteter med syfte att konvertera och skapa merförsäljning.
  • Analys av beteendemönster och kunddata för att testa, följa upp och förbättra sajten.
  • Initiera och utveckla funktionalitet och innehåll för Fredells hemsida/e-handel. Ansvara för en sömlös upplevelse där kunden ska känna igen sig oavsett kanal
  • Ansvara för att öka kvaliteten på e-handelns innehåll, exempelvis att kampanjer sköts och synkas med inköp och marknad, genomföra A/B-tester och minimera driftstörningar.
  • Taktiskt ansvar och då menar vi att du har superkoll på alla flöden och beslutar om åtgärder för att höja konverteringen
  • Driva egna projekt av exempelvis sidotjänster som tillkommande appar, migrering och implementation av ex. tredje parts-lösningar. Beställa produktion, utveckling och tjänster från byråer

Du tillhör marknadsavdelningen på 6 personer som även innefattar e-handel, och rapporterar till Marknadschefen. Rollen är en tillsvidaretjänst och placerad på Fredells huvudkontor i Sickla.

Om dig
Du har ett par års yrkeslivserfarenhet inom e-commerce och är en rutinerad kravställare mot relaterade byråer. Du har ett affärsmässigt och kommunikativt förhållningssätt, du är van vid högt tempo och har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer. Du är strukturerad och har ett starkt eget driv.

För att lyckas i rollen har du kunskap om SEO och erfarenhet av verktyg som Google Analytics, PIM-program. Du har relevant eftergymnasial utbildning och du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi tror att du har ett genuint intresse av trender inom området och har en digital livsstil, då tänker vi oss att du är en flitig användare av allt från poddar, chrome cast och e-books till sociala medier och m-shopping.

Om Fredells Byggvaruhus
Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner. Med ett brett sortiment inom bygg och inredning och ett stort utbud av tjänster hjälper vi våra kunder att lyckas med just sina byggprojekt – stort som smått.

Medarbetarna är det viktigaste som finns! Därför ser vi till att omge oss med människor vi tycker om och som brinner för vad de gör och vad de kan. Tillsammans växer vi som företag, men också som människor. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på sin arbetsplats. Har du vilja, engagemang och driv kan du bli vår nya kollega!

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Fredells med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2018-03-04. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post.

För din information så har Fredells som policy att alltid begära utdrag från brottsregistret för samtliga slutkandidater.

Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog via mail ls@kimm.se eller telefon 073-5216557.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Personalrabatt