Marketing Content Manager

Tillsatt

Rekrytering

Vi söker en Marketing & Content manager som ska ansvara för ett av EVRYs affärsenheter. Rollen innebär att ta fram årliga marknadsplaner och koncept samt projektleda och genomföra marknadspaketering av olika produkt- och tjänstelösningar.

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag och står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. 

EVRYs marknadsavdelning växer och gillar du att driva projekt från idé och ända in i mål, är du bekväm i att ta egna beslut men uppskattar att vara en del av ett engagerat team? Då kan du vara vår nya Marketing & Content Manager.

Din roll
Som Marketing & Content manager är du en del av Marknadsteamet samtidigt som du ansvarar för ett av EVRYs affärsenheter. I samarbete med säljledningen ska du ta fram årliga marknadsplaner och koncept samt projektleda och genomföra marknadspaketering av affärsenhetens olika produkt- och tjänstelösningar.Fokus ligger inledningsvis på att producera relevant innehåll som att skriva whitepapers och customer stories för hemsidan, sociala medier och intranät samt produktion av säljpresentationer. Det är därför av stor vikt att du är en duktig skribent, som med utgångspunkt från målgrupp och sammanhang kan omvandla affärsmässig och ibland teknisk information till relevanta budskap som beskriver konkret kundnytta.

I rollen ingår också traditionell kampanjplanering, projektledning och genomförande av marknadsaktiviteter. Det görs då i definierade projekt och tillsammans med övriga kollegor i marknadsteamet. Är du initiativrik och drivande får du stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla, både din egen roll och teamet framåt.

Tjänsten är en kombination av operativa och strategiska arbetsuppgifter vilket innebär att självständigt driva olika projekt från idé och planering till genomförande och uppföljning. Inledningsvis ligger fokus på content och marknadspaketering men på sikt går den över i ett mer strategiskt marknadsansvar för den affärsenhet man ansvarar för. Tjänsten rapporterar till Marknadschefen och placeringsort är Göteborg eller Stockholm.

Om dig

Du har minst fem års erfarenhet från arbete på en marknadsavdelning med motsvarande arbetsuppgifter och har haft budgetansvar. Du är projektledare ändå ut i fingerspetsarna och har drivit marknadsprojekt inom alla kanaler – från online marketing och digitala kampanjer till intranät, webinars och externweb samt seminarier och konferenser. Tack vare din sociala kompetens och förmåga att hantera olika typer av människor kan du driva stora projekt som involverar många människor i organisationen. Men framför allt är du en duktig kommunikatör med mycket god skriftlig förmåga.

För att lyckas i rollen är du en kreativ och självgående person som vågar tänka nytt, som har god förståelse för business och affärsverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för kommunikation och att bygga starka varumärken ser vi som en självklarhet.

Du tycker om att växla mellan det strategiska och operativa, gillar att ta mycket eget ansvar och planerar utan problem ditt eget arbete. Framför allt trivs du i en snabbfotad organisation som förändras och växer och där du ställs inför nya utmaningar.

 

Din erfarenhet

  •  Flera års erfarenhet från en marknadsavdelning med motsvarande arbetsuppgifter
  •  Högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation eller liknande t ex IHM
  •  Kunskap i Officepaketet, framförallt duktig i Power Point.
  • Erfarenhet från webpublicering/CMS-system t ex EPI-server.


Mer om EVRY

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Som företag drivs vi av att hjälpa våra kunder till digitala fördelar. Det gör oss också till en proaktiv arbetsgivare som lägger stor vikt på kompetensutveckling för dig som medarbetare. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. På marknadsavdelningen har du glada, engagerade och drivna kollegor som motiveras av ett gemensamt mål – att bygga ett starkt digitalt varumärke för EVRY på den svenska marknaden.

Intresserad?

Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555290 00 eller ab@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna löpande – sista ansökningsdag är 16 februari. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. 

 

 

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

WEB CMS & PIM specialist till AxFlow

Till AxFlow Holding AB i Stockholm söker vi nu en WEB CMS & PIM specialist. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående/vid överenskommelse och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer