Marketing Content Manager

Tillsatt

Rekrytering

Vi söker en Marketing & Content manager som ska ansvara för ett av EVRYs affärsenheter. Rollen innebär att ta fram årliga marknadsplaner och koncept samt projektleda och genomföra marknadspaketering av olika produkt- och tjänstelösningar.

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag och står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. 

EVRYs marknadsavdelning växer och gillar du att driva projekt från idé och ända in i mål, är du bekväm i att ta egna beslut men uppskattar att vara en del av ett engagerat team? Då kan du vara vår nya Marketing & Content Manager.

Din roll
Som Marketing & Content manager är du en del av Marknadsteamet samtidigt som du ansvarar för ett av EVRYs affärsenheter. I samarbete med säljledningen ska du ta fram årliga marknadsplaner och koncept samt projektleda och genomföra marknadspaketering av affärsenhetens olika produkt- och tjänstelösningar.Fokus ligger inledningsvis på att producera relevant innehåll som att skriva whitepapers och customer stories för hemsidan, sociala medier och intranät samt produktion av säljpresentationer. Det är därför av stor vikt att du är en duktig skribent, som med utgångspunkt från målgrupp och sammanhang kan omvandla affärsmässig och ibland teknisk information till relevanta budskap som beskriver konkret kundnytta.

I rollen ingår också traditionell kampanjplanering, projektledning och genomförande av marknadsaktiviteter. Det görs då i definierade projekt och tillsammans med övriga kollegor i marknadsteamet. Är du initiativrik och drivande får du stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla, både din egen roll och teamet framåt.

Tjänsten är en kombination av operativa och strategiska arbetsuppgifter vilket innebär att självständigt driva olika projekt från idé och planering till genomförande och uppföljning. Inledningsvis ligger fokus på content och marknadspaketering men på sikt går den över i ett mer strategiskt marknadsansvar för den affärsenhet man ansvarar för. Tjänsten rapporterar till Marknadschefen och placeringsort är Göteborg eller Stockholm.

Om dig

Du har minst fem års erfarenhet från arbete på en marknadsavdelning med motsvarande arbetsuppgifter och har haft budgetansvar. Du är projektledare ändå ut i fingerspetsarna och har drivit marknadsprojekt inom alla kanaler – från online marketing och digitala kampanjer till intranät, webinars och externweb samt seminarier och konferenser. Tack vare din sociala kompetens och förmåga att hantera olika typer av människor kan du driva stora projekt som involverar många människor i organisationen. Men framför allt är du en duktig kommunikatör med mycket god skriftlig förmåga.

För att lyckas i rollen är du en kreativ och självgående person som vågar tänka nytt, som har god förståelse för business och affärsverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för kommunikation och att bygga starka varumärken ser vi som en självklarhet.

Du tycker om att växla mellan det strategiska och operativa, gillar att ta mycket eget ansvar och planerar utan problem ditt eget arbete. Framför allt trivs du i en snabbfotad organisation som förändras och växer och där du ställs inför nya utmaningar.

 

Din erfarenhet

  •  Flera års erfarenhet från en marknadsavdelning med motsvarande arbetsuppgifter
  •  Högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation eller liknande t ex IHM
  •  Kunskap i Officepaketet, framförallt duktig i Power Point.
  • Erfarenhet från webpublicering/CMS-system t ex EPI-server.


Mer om EVRY

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Som företag drivs vi av att hjälpa våra kunder till digitala fördelar. Det gör oss också till en proaktiv arbetsgivare som lägger stor vikt på kompetensutveckling för dig som medarbetare. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. På marknadsavdelningen har du glada, engagerade och drivna kollegor som motiveras av ett gemensamt mål – att bygga ett starkt digitalt varumärke för EVRY på den svenska marknaden.

Intresserad?

Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555290 00 eller ab@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna löpande – sista ansökningsdag är 16 februari. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. 

 

 

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Kommunikatör med redaktionellt fokus till Nordic Growth Market (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler? Har du erfarenhet och/eller god kännedom om finansmarknaden och aktiehandel? Då kan rollen som Redaktör / Kommunikatör för NGMs webb och sociala medier vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete inom finansbranschen, är driven och har intresse för att arbeta med text, foto och film. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & SEO Manager till Axflow

Till Axflow Holding AB i Stockholm söker vi nu en SEO / Web Manager. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar i augusti och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Multimedia Designer

Based in our Stockholm office, you will be part of the Visual Media team, which consists of ~80 multimedia designers across several locations. We develop creative concepts and design print and digital media solutions for McKinsey’s many communication needs. McKinsey is a world leading management consulting firm that works with the largest companies in Sweden and across the globe – in the private as well as public sector. Welcome with your application!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Brand Specialist – Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia är på en spännande resa och söker nu en erfaren Brand Specialist som vill vara med på resan (bokstavligen!). Med fokus på Yamahas produkter för motorcyklar, ATV och snöskotrar söker vi dig som vill ha ett strategiskt och operativt ansvar för varumärkesarbetet med digitalt fokus kopplat till de nordiska länderna.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & Content Communication Manager

Imagine being able to work with something as important as food that makes a difference. Where food helps children grow and develop. Where people sensitive to gluten can eat well and enjoy food just like everyone else. Semper are constantly working to create great products our consumers can trust. We are now looking for a Web & Content Communication Manager

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer