Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marketing Content Manager

Vi söker en Marketing & Content manager som ska ansvara för ett av EVRYs affärsenheter. Rollen innebär att ta fram årliga marknadsplaner och koncept samt projektleda och genomföra marknadspaketering av olika produkt- och tjänstelösningar.

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag och står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. 

EVRYs marknadsavdelning växer och gillar du att driva projekt från idé och ända in i mål, är du bekväm i att ta egna beslut men uppskattar att vara en del av ett engagerat team? Då kan du vara vår nya Marketing & Content Manager.

Din roll
Som Marketing & Content manager är du en del av Marknadsteamet samtidigt som du ansvarar för ett av EVRYs affärsenheter. I samarbete med säljledningen ska du ta fram årliga marknadsplaner och koncept samt projektleda och genomföra marknadspaketering av affärsenhetens olika produkt- och tjänstelösningar.Fokus ligger inledningsvis på att producera relevant innehåll som att skriva whitepapers och customer stories för hemsidan, sociala medier och intranät samt produktion av säljpresentationer. Det är därför av stor vikt att du är en duktig skribent, som med utgångspunkt från målgrupp och sammanhang kan omvandla affärsmässig och ibland teknisk information till relevanta budskap som beskriver konkret kundnytta.

I rollen ingår också traditionell kampanjplanering, projektledning och genomförande av marknadsaktiviteter. Det görs då i definierade projekt och tillsammans med övriga kollegor i marknadsteamet. Är du initiativrik och drivande får du stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla, både din egen roll och teamet framåt.

Tjänsten är en kombination av operativa och strategiska arbetsuppgifter vilket innebär att självständigt driva olika projekt från idé och planering till genomförande och uppföljning. Inledningsvis ligger fokus på content och marknadspaketering men på sikt går den över i ett mer strategiskt marknadsansvar för den affärsenhet man ansvarar för. Tjänsten rapporterar till Marknadschefen och placeringsort är Göteborg eller Stockholm.

Om dig

Du har minst fem års erfarenhet från arbete på en marknadsavdelning med motsvarande arbetsuppgifter och har haft budgetansvar. Du är projektledare ändå ut i fingerspetsarna och har drivit marknadsprojekt inom alla kanaler – från online marketing och digitala kampanjer till intranät, webinars och externweb samt seminarier och konferenser. Tack vare din sociala kompetens och förmåga att hantera olika typer av människor kan du driva stora projekt som involverar många människor i organisationen. Men framför allt är du en duktig kommunikatör med mycket god skriftlig förmåga.

För att lyckas i rollen är du en kreativ och självgående person som vågar tänka nytt, som har god förståelse för business och affärsverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för kommunikation och att bygga starka varumärken ser vi som en självklarhet.

Du tycker om att växla mellan det strategiska och operativa, gillar att ta mycket eget ansvar och planerar utan problem ditt eget arbete. Framför allt trivs du i en snabbfotad organisation som förändras och växer och där du ställs inför nya utmaningar.

 

Din erfarenhet

  •  Flera års erfarenhet från en marknadsavdelning med motsvarande arbetsuppgifter
  •  Högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation eller liknande t ex IHM
  •  Kunskap i Officepaketet, framförallt duktig i Power Point.
  • Erfarenhet från webpublicering/CMS-system t ex EPI-server.


Mer om EVRY

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Som företag drivs vi av att hjälpa våra kunder till digitala fördelar. Det gör oss också till en proaktiv arbetsgivare som lägger stor vikt på kompetensutveckling för dig som medarbetare. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. På marknadsavdelningen har du glada, engagerade och drivna kollegor som motiveras av ett gemensamt mål – att bygga ett starkt digitalt varumärke för EVRY på den svenska marknaden.

Intresserad?

Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555290 00 eller ab@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna löpande – sista ansökningsdag är 16 februari. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.