Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Nordic Web Editor

Vi söker dig, en kreativ och driven webbredaktör som älskar content som vill ta ett övergripande och ansvar för våra varumärkens hemsidor såsom ProViva, Actimel och Danonino. Är det du?

Vi söker dig, en kreativ och driven webbredaktör som älskar content & text och vill ta ett övergripande och operativt ansvar för våra varumärkens hemsidor såsom ProViva, Actimel och Danonino. Vi är i en spännande fas där vi satsar stort på vår digitala kommunikation och här blir du en viktig del av marknadsavdelningens digitala in-house team.

Om rollenSom Nordic Web Editor är ditt ansvar att kontinuerligt producera och publicera användarvänligt och engagerande content med målet att driva våra varumärken i rätt riktningmed rätt relevans och tonalitet enligt Danones övriga varumärkesstrategi och tone of voice

Det är en operativ roll där du kommer göra allt ifrån att formatanpassa banners för varumärkessidorna, skapa egna bilder och skriva engagerande texter. Högt och lågt och det behöver du tycka om för att trivas i rollen.

Du är bekant med:
– Digitala trender och utveckling
– Kundupplevelsen (UX)
– SEO
– Google Analtyics

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av att framgångsrikt skapa content och varumärkesbyggande kommunikation för webb. Vi ser att du har en relevant utbildning inom marknad/kommunikation ex. från Nackaakademin, Medieinstitutet eller liknande.

Du ser dig som en kreativ person med känsla för design och kommer själv att producera och publicera materialet så Photoshop och/eller Illustrator och någon form av publiceringsverktyg är program som du är mycket van att arbeta i.

För att lyckas i rollen och trivas hos oss är du van att arbeta i förändring där du enkelt kan leda dig själv och prioritera bland dina uppgifter. Du är proaktiv och självgående som gärna vill vara en del av att skapa något nytt. Hos oss välkomnas det att du tar egna initiativ, är en digital native och att du delar med dig av din kunskap och erfarenheter bland dina kollegor. Du har hög samarbetsförmåga och tycker om att ha roligt på jobbet.

Vi är ett internationellt bolag så det är viktigt att du uttrycker dig mycket bra på svenska och engelska, både i tal och skrift. Kan du även finska är det starkt meriterande.

Om Danone
Danone är ett globalt matföretag som inriktat sig på färska mejeriprodukter, medicinsk nutrition, vatten och nutrition för spädbarn. Våra största varumärken är Proviva, Actimel, Activia, Danonino. Med en mission att förse så många människor som möjligt med hälsosam mat gör att vi satsar på forskning och utveckling med målet att förbättra våra produkter för att hjälpa människor att leva hälsosammare liv.

Våra värderingar är Entusiasm, Humanism, Närhet och Öppenhet är kärnan i vår kultur. Läs gärna mer om oss på danone.se eller danone.com

Tjänsten är placerad i Solna, vid Arenastaden med goda kommunikationsmöjligheter. Du rapporterar till Nordic Digital Marketing Manager.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Danone med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2018-02-21. Vi har tyvärr inte möjlighet att emot ansökningar via mail. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter