Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Marketing Specialist till SSE Executive Education

Nu söker vi en dig som kan allt om leadsgenererande aktivitet och som vill ta ett övergripande operativt ansvar för marknadsföring och affärsdrivande aktiviteter i våra digitala kanaler. SSE Executive Educations som är en del av Handelshögskolan och här erbjuder vi dig en spännande och originell miljö där den akademiska världen integreras med näringslivet! Välkommen!

SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan och erbjuder utbildningar till chefer och ledare inom innovation, entreprenörskap och hållbar tillväxt. Vi söker dig, en Digital Marketing Specialist, som vill ta ett övergripande operativt ansvar för marknadsföring och affärsdrivande aktiviteter i våra digitala kanaler.

Din roll I rollen som Digital Marketing Specialist på SSE Executive Education är ditt ansvar att driva vår digitala närvaro framåt genom att implementera och realisera våra sälj- och kommunikationsmål. Uppdraget består främst av att nå och påverka våra målgrupper genom digitala kanaler och affärsdrivande aktiviteter på hemsidan och genom annonsering för att skapa leads till säljarna. I rollen ingår också utveckla och implementera egna projekt och marknadsaktiviteter, samt agera stöd till kollegorna på marknadsavdelningen gällande ny digital teknik och möjligheter.

Du har bra kännedom om hur olika digitala kanaler samverkar och hur man skapar content och säljande texter, rubriker och budskap för dessa. Du har vana och förståelse för att utveckla en användarvänlig websida med målet att generera leads och försäljning och har full koll på SEO/SEA, PPC och Google Analytics. Rollen är operativ med en viss del strategiskt arbete i planering av aktiviteter och utveckling de digitala kanalerna. Är du initiativrik och drivande finns här möjligheter att vara med och utveckla din egen roll framåt. Du arbetar i nära samarbete med övriga personer på marknadsavdelningen och rapporterar direkt till Marketing Manager. Placeringsort är centrala Stockholm.

Du kommer bland annat jobba med:

  • Agera webbredaktör och skapa målgruppsanpassat innehåll för våra digitala kanaler såsom webb, sociala medier och marketing automation.
  • Skapa och publicera egna digitala kampanjer, banners och landningssidor med fokus på konvertering som genererar leads och försäljning
  • Initiera och driva egna projekt och marknadsaktiviteter för att nå uppsatta KPI:er.
  • Optimera trafiken och analysera utfallet för att ständigt söka förbättringsområden och säkerställa uppsatta intäktsmål och flöden på hemsidan.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation med ca. 2-3 års erfarenhet av digital marknadsföring. Du har erfarenhet av att skriva och skapa innehåll samt publicera och analysera utfall. Du har därav god erfarenhet av att jobba i något CMS-verktyg, SEO/SEM/Adwords, Google Analytics och Photoshop. Det är meriterande om du har erfarenhet av e-post system, CRM-verktyg och varit kravställare mot byrå. Du har drivit egna digitala projekt inom flera kanaler och verktyg – från SEO/PPC till att generera leads till Sociala Medier till att skapa banners, landningssidor och skriva säljande texter.

I rollen kommer du framförallt att skriva på svenska så det är viktigt att du behärskar språket mycket bra i både tal och skrift. Starkt meriterande att du även talar och skriver på engelska.

Är du vår nya kollega?För att lyckas i rollen är du en säljdriven person som förstår konvertering, online-försäljning och hur man skapar leadsgenererande-kampanjer. Att du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och är nyfiken på ny teknik och datadriven kommunikation ser vi som självklart. Du är sannolikt en produktiv person som får saker att hända och är van att skapa mycket content. Du trivs med ett helhetsansvar och är van att arbeta självständigt i frågor som rör ditt arbetsområde samtidig som du är bra på att samarbeta och värnar om gruppen. Som person är du prestigelös, resultatorienterad och en teamspelare som vill vara med och bidra till vår utveckling. 

Mer om SSE Executive Education
SSE Executive Education är Nordeuropas ledande partner för executive education och rankad som bäst i Norden inom ledarskap och affärsutveckling enligt Financial Times. Som en del av Handelshögskolan integreras här den akademiska forskningen med näringslivet. SSE Executive Education utvecklar ledare med fokus på spetsområden som innovation & entreprenörskap, hållbar tillväxt och finansiell ekonomi, samt ökar konkurrenskraften hos företag, organisationer och offentlig sektor genom kraftfull transformation. Läs gärna mer på www.exedsse.se

Vårt erbjudande till digVi erbjuder en spännande och originell miljö där den akademiska världen integreras med näringslivet. Vi är ett kommersiellt bolag inom Handelshögskolan som genom våra utbildningar ger våra deltagare värde och ökar konkurrenskraften hos företag, organisationer och offentlig sektor. Vår kultur präglas av öppenhet, engagemang och att vi gör detta tillsammans. Samtidigt som det finns en tydlig affärsorienterad approach som drivs av att leverera livslångt lärande i framkant. Vi står inför en intressant utvecklingsfas framöver och söker dig som vill vara med på detta tillsammans med oss.

Nu måste du söka!
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV & personligt brev via kimm.se senast den 2018-03-11 eftersom intervjuer sker löpande. KIMM tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mejl.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Kollektivavtal