Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Internkommunikatör / Kommunikatör till Ellevio

Vi söker nu en Internkommunikatör / Kommunikatör till Ellevio. Uppdraget beräknas pågå under ett år och är uppdelad i två halvtidstjänster. Vi söker dig som är kommunikativ och har en väl utvecklad förmåga att skriva och redigera texter för olika målgrupper och kanaler. Välkommen med din ansökan redan idag!

Till Ellevio söker vi nu en Internkommunikatör / Kommunikatör för programmet Säker Arbetsplats. Det här är ett konsultuppdrag, med omgående start, där du blir projektanställd och uthyrd via KIMM. Uppdraget beräknas pågå under ett år och är uppdelad i två halvtidstjänster. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning. Placering är på Ellevios huvudkontor i centrala Stockholm.

Kommunikationsavdelningen på Ellevio har uppdraget att stärka och utveckla Ellevios varumärke och relationer med omvärlden och ansvarar för den externa och interna kommunikationen. Vi är ett drivet och engagerat team som ser kommunikation som ett verktyg för företaget att nå sina affärsmål och strävar hela tiden efter att utveckla Ellevios kommunikation och stärka varumärket. Pålitlighet, engagemang och utveckling är våra värderingar och ledord i kommunikationsarbetet. Nu söker vi en ny kollega till teamet och personen kommer att jobba med två olika uppdrag.

 

Uppdraget som Internkommunikatör

Internkommunikatörstjänsten ska främst avlasta kommunikationsteamet genom att ansvara för att löpande skriva för och uppdatera företagets intranät och andra interna kanaler, samt stödja i interna kommunikationsaktiviteter.

Uppdraget som Kommunikatör till programmet Säker arbetsplats

Ansvarsområden:

  • Tillsammans med ansvarig för hållbarhetskommunikation på Ellevio och Ellevios Hållbarhetsråd utveckla kommunikationsplanen för Säker arbetsplats – Ellevios program för att förbättra personsäkerheten i vår bransch.
  • Ansvara för att implementera kommunikationsplanen genom att utveckla, producera och samordna kommunikationen kring Säker arbetsplats, främst internt men även till entreprenörer och externt.
  • Ansvara för att skriva och redigera texter samt publicera dessa samt bilder på intranätet, den dedikerade siten för Säker arbetsplats samt i eventuella andra kanaler.
  • Ansvara för att ta fram idéer och tankar på enklare grafiskt material som kan stötta kommunikationen, t.ex. skyltar, kampanjmaterial, giveaways etc.

 ProfilVi söker dig som är kommunikativ och har en väl utvecklad förmåga att skriva och redigera texter för olika målgrupper och kanaler. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med arbetsmiljöfrågor. Du har förmåga att balansera en kreativ och initiativrik sida med att arbeta strukturerat.

För att passa i rollen ser vi att du har cirka 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete samt en akademisk examen inom journalistik eller kommunikationsområdet. Du behärskar program som Office, Photoshop och InDesign.

Som person har du en egen stark drivkraft och startar, driver på och följer upp dina förslag och projekt. Du är nyfiken och lyhörd och det är naturligt för dig att engagera och motivera andra personer.

Vilka är Ellevio?

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag. Vi distribuerar el till nära en miljon kunder, hushåll och företag från Hälsingland i norr till Halland i söder, från Smögen i väster till Stockholm i öster, och investerar miljarder varje år för att utveckla elnäten för framtiden. Vi har drygt 400 anställda och sysselsätter ytterligare cirka 3 000 personer varje år genom våra elnätsprojekt. Namnet Ellevio är inget riktigt ord, den främsta betydelsen är ”el och leverans” men också ”vi lever med el”. Vi vill att namnet och hela vårt varumärke och visuella identitet ska uppfattas som varmt, positivt, närvarande och pålitligt.

När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

I denna process samarbetar vi med KIMM. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, MIS