Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Innehållsansvarig till Sveaskog

Är du van att driva förändring och utveckling av digitala kanaler kopplat kundupplevelse och användarvänlighet? Trivs du i en roll där du får växla mellan strategiskt och operativt fokus? Då tror vi att den här tjänsten intressera dig!

Till en helt ny roll på Sveaskogs kommunikationsavdelning söker vi nu en Innehållsansvarig. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Sveaskogs huvudkontor i centrala Stockholm.

Erbjudande

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen – en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats. Som Innehållsansvarig får du dessutom en viktig roll i vår kedja som får skogen och Sverige växa.

Mer om Sveaskog

Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten – tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. Vår vision är att vara Sveriges ledande skogsföretag. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare. Människor med ansvarskänsla och initiativförmåga. Människor som vill hjälpa till att odla välstånd och klimatnytta i hela Sverige. Ditt arbete gör skillnad och bidrar till samhället i flera avseenden; ekonomiskt, miljömässigt och socialt. Läs mer om oss här: www.sveaskog.se

Om rollen

I rollen som Innehållsansvarig har du ett helhetsansvar för strategi, planering, genomförande och uppföljning av innehållet i samtliga digitala kanaler. I din roll ligger också ansvar för att säkerställa att varumärkesprofilen följs i de digitala kanalerna. Din roll har både bredd och spets och spänner mellan allt ifrån operativt och taktiskt genomförande till strategisk planering. Du kommer att vara en del av kommunikationsavdelningen, rapporterar till HR- och Kommunikationschefen och har personalansvar för en medarbetare. Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

  • Ta fram och tydliggöra strategi, plan och mål gällande innehållsarbetet och kommunikationsaktiviteter i de digitala kanalerna
  • Säkerställa ett relevant, uppdaterat, optimerat och träffsäkert innehåll
  • Optimera, följa statistik/beteenden och analysera innehåll med fokus på kundupplevelse och användarvänlighet
  • Omvärldsbevakning med fokus på allt ifrån att bygga varumärke till att utveckla relationer och samarbeten
  • Vara behjälplig med att skriva texter och producera innehåll i digitala kanaler

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen är du van att driva förändring och utveckling av digitala kanaler kopplat kundupplevelse och användarvänlighet. Du har erfarenhet av att ha funktionsansvar och att arbetsleda. Vi tror att du trivs med att växla mellan strategiskt och operativt fokus. Din proaktivitet och förmåga att både bygga relationer och utmana uppskattas och skapar förtroende.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Sveaskog med KIMM. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell via mejl sf@kimm.se eller på telefon 08-555 290 00 för mer information eller om du har frågor om tjänsten. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.kimm.se så snart som möjligt, dock senast 2018-04-16.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal