Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikationskoordinator till Sweco Structures

Har du förmåga att planera, koordinera och samordna? Brinner du för kommunikation och har erfarenhet av att planera och producera innehåll i interna kommunikationskanaler samt driva interna kommunikationsaktiviteter och projekt? Då kan rollen som Kommunikationskoordinator vara helt rätt för dig!

Erbjudande 
Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco. Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden. Hos oss får du möjlighet att gå in i en helt ny roll som Kommunikationskoordinator. Vi sätter ribban högt, men ser också till att du får förutsättningar att nå dit och mer därtill. Tillsammans med kompetenta kollegor är vi säkra på att du kommer bidra i en spännande roll med såväl bredd som spets. 

Om Sweco 
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa, varav 5 700 i Sverige, kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. 

Sweco Structures erbjuder helhetslösningar för byggkonstruktion för hus och industri och är idag ledande i Sverige. Satsningar på modern informationsteknologi, framförallt produktmodellering i 3D, har gett framgångar på nya marknader med ett utvecklat industriellt tänkande i byggprocessen.

Om rollen

Som Kommunikationskoordinator har du en omväxlande, bred och operativ roll. Dina fokusområden kommer framförallt vara att stötta, koordinera och effektivisera den interna kommunikationen och administrationen samt planera och producera innehåll i olika interna kommunikationskanaler. I din roll har du flera kontaktytor internt såväl som externt, du rapporterar till Sweco Structures VD och har nära samarbete och dialog med Swecos kommunikationsavdelning. 

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

  • Planera och genomföra löpande och specifika interna kommunikationsinsatser
  • Ta fram och uppdatera presentationer och projektkommunikation
  • Planera, producera och publicera innehåll i interna kommunikationskanaler 
  • Delaktig i att prioritera, strukturera och effektivisera den interna kommunikationen för att skapa synlighet och närvaro

Om dig                                                                                                                                                                      

För att lyckas och trivas i rollen har du relevant erfarenhet från kommunikationsområdet. Du är en duktig skribent, van innehållsproducent och kan skapa innehåll som engagerar. Du trivs som allra bäst i en bred, koordinerande och stöttande roll där du samtidigt får möjlighet att ta eget ansvar och bidra med nya idéer.  

Som person har du förmåga att kombinera proaktivitet med lyhördhet. Du har en öppen och inkluderande approach och uppskattas för ditt sätt att väcka nyfikenhet, se möjligheter och skapa förtroende.   

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Sweco med KIMM. Vi ser fram emot din ansökan via www.kimm.se senast 2018-08-26. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Urvalsprocessen återupptas och intervjuer påbörjas efter semestern, under vecka 35 Vid frågor om rollen eller processen kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Camilla Waernelius via mejl cw@kimm.se.

Glad sommar!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal