Graphic Communication Coordinator

Tillsatt

Göteborg

Nu har du möjligheten att bli en del av Wellspect HealthCare´s nytänkande Marketing Communication avdelning. Vi letar efter dig som har ett stort sinne för grafik och estetik tillsammans med ett utmärkt sinne för koordinering! Passar det in på dig? Läs och ansök här!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Wellspect HealthCare har sitt huvudkontor i Mölndal och är en ledande global leverantör av innovativa medicintekniska produkter. Deras avdelning Marketing Communication behöver stärkas upp med en Graphic Communication Coordinator.

Vi söker dig som kan börja omgående och uppdraget sträcker sig inledningsvis fram till och med mars 2019. Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals och uppdraget är ett föräldravikariat på heltid med möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

I rollen som Graphic Communication Coordinator arbetar du med att säkerställa att all Wellspects grafiska kommunikation är enhetlig och följer deras grafiska riktlinjer. Detta på en global nivå då Wellspect har stora delar av världen som arbetsmarknad. Du agerar främst på redan satta strategiska marknads- och kommunikationsaktiviteter som sker både på global och lokal nivå. I rollen har du också stor möjlighet att initierar nya marknadsaktiviteter då du har nära samarbete med dina kollegor både i den globala marknadsavdelningen samt med de som äger frågorna lokalt.

Du kommer att skapa och editera marknads- och säljmaterial samt material till kongresser och webb. Din avdelning är ansvarig för att Wellspects kommunikation är enhetlig och där ditt ansvar ligger i det grafiska uttrycket. Rollen innefattar därför också koordinering och kommunikation med övrig organisation för att kunna hantera processen att godkänna material. Du kommer även arbeta mycket med bildhantering i bolagets mediebank

Din bakgrund

För att lyckas i rollen behöver du ha en utbildning inom relevant område exempelvis grafisk formgivning eller marknadsföring. Du behöver ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete som exempelvis grafisk designer, marknadskoordinator eller motsvarande. Viktigast är att du under tidigare arbeten har arbetat med liknande uppgifter och att du trivs med dessa.

Det är naturligtvis viktigt att du har ett gott öga för estetik och det grafiska samtidigt som du har en god förmåga att hålla dig inom ramar och strukturer, då mycket av marknadsmaterialet redan har en grafisk grund. Du är en god användare av Indesign och pratar och skriver obehindrat på engelska. Du är en proaktiv person, som har lätt för att prioritera ditt arbete. Då din vardag kommer kantas av ett högt tempo är du duktig på att prioritera och tar ansvar för din egen hållbarhet. Då Wellspect är ett internationellt bolag är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en internationell miljö.

Wellspect är ett bolag som sätter stort värde på service vilket ställer krav på dig som medarbetare att förmedla bolagets kultur i alla kontaktytor du har, internt som externt. Även om du kommer arbeta självständigt och driva arbetet framåt, behöver du trivas i att arbeta tätt ihop med dina kollegor eftersom arbetet kommer innebära båda delar. I en arbetsgrupp är du inte rädd för att lyfta dina egna idéer till förbättring men samtidigt öppen för andras idéer för att nå ett framgångsrikt resultat.

Om Wellspect

Wellspect HealthCare har sitt huvudkontor i Mölndal och är en ledande global leverantör av innovativa medicintekniska produkter, som är till för att hjälpa människor som lider av urinretention eller kronisk förstoppning. Varje dag arbetar över 1 100 anställda med att förbättra vardagen för alla som behöver deras produkter och tjänster. De hjälper bland annat människor som har en ryggmärgsskada, förstorad prostata, spina bifida eller multipel skleros.

Wellspect är en av världens ledande tillverkare av intermittenta urinkatetrar, där LoFric® är deras mest kända varumärke. För att hjälpa människor som lider av kronisk eller svår förstoppning har de utvecklat vad som troligen är världens mest avancerade irrigeringssystem, Navina Systems™. Här kombinerar de hög användarvänlighet med klinisk effektivitet och anslutningsmöjligheter i ett verkligt smart system.

Wellspect HealthCare finns i över 30 länder och är en del av Dentsply Sirona, världens största tillverkare av tandtekniska produkter och tekniska lösningar för professionell tandvård. Dentsply Sirona har sitt globala huvudkontor i York, Pennsylvania i USA, medan det internationella huvudkontoret finns i Salzburg i Österrike. Företagets aktier är listade på amerikanska NASDAQ.

Konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?

Även om vi inte tar emot ansökningar via mail får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Stina Scheller, Stina.Scheller@wise.se och Konsultchef Louise Grammatikas, Louise.Grammatikas@wise.se.

Ansökningarna kommer vi gå igenom löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Här ligger Wellspect HealthCare

Aminogatan 1, Mölndal

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

WEB CMS & PIM specialist till AxFlow

Till AxFlow Holding AB i Stockholm söker vi nu en WEB CMS & PIM specialist. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående/vid överenskommelse och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer