Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Event & Marknadskoordinator

Lin har haft en spännande tillväxtresa och söker nu nästa digitala stjärna att utvecklas med oss. Om du värdesätter uttryck som; dynamik, kreativitet och innovation, kommer du att trivas hos oss. I rollen som marknadskoordinator har du dessutom möjligheten att påverka ditt eget jobb och driva egna projekt. Följ med på vår digitala resa och hjälp oss att göra skillnad!

Till Lin Edcuation letar vi på KIMM efter en Event & Marknadskoordinator som är duktig på digital marknadsföring och event. Rollen är en perfekt utvecklingsmöjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas inom event och trivs med att driva affärsnära aktiviteter kopplade till marknad. Lin Education vill göra skillnad för deras kunder genom att vara experter i gränslandet mellan pedagogik och teknik. Utan kunskap, ingen kraft!

Det här är inledningsvis ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals, med start så snart som möjligt och med ambitionen att på sikt övergå i anställning hos Lin Education. För rätt person finns därför chans till anställning och utveckling inom bolaget.

Om rollen
Som Event & Marknadskoordinator arbetar du hands on med stort fokus på kommunikation, webb, sociala medier, mässor och event. Vi har högt i tak och du kommer att ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och bidra med egna idéer. Tjänsten innebär många kontaktytor, både externt och internt, såväl IRL som online. Du kommer att jobba tätt med vårt försäljnings- och marknadsteam och utgår från vårt huvudkontor på Lindholmen i Göteborg. Arbetstiden är dagtid och resor/övernattning i samband med event sker ca 1 gång i månaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

·        Planera, genomföra och följa upp aktiviteter och event

·        Kommunicera både i personliga möten och i mailutskick

·        Marknadsföring i våra digitala kanaler

·        Hjälpa till i produktionen av marknadsmaterial

Om dig
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom event, marknadsföring och/eller försäljning, samt känner dig bekväm med att kommunicera i en akademisk miljö. Vi tror att du är i början av din karriär med ca 1-2 års arbetserfarenhet inom relevant yrkesområde. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du har en social framtoning, är nyfiken och drivs av samarbete med kollegor och partners. För att få ett lyckat event förstår du vikten av planering och god struktur vilket gör att du aldrig tummar på kvalitet eller detaljer. Vi söker en operativ person som gillar varierande arbetsuppgifter men som också lyfter blicken och kan tänka utanför boxen samt drivs av utveckling och nyfikenhet. Har du erfarenhet av att arbeta i SalesForce eller annat CRM-system är det meriterande. Att du är flytande i tal och skrift i svenska är ett krav.

Om Lin Education
Lin Education hjälper svensk skola, företag och organisationer med lärande i ett digitaliserat samhälle och samtid. Det är ett företag som uppskattar såväl innovation som galenskap. På Lin är alla stigfinnare – härligt hängivna med en knivskarp kompetens – vilket gör att bolaget präglas av en anda där dom alla ser möjligheter och accepterar varandras unikitet. Gemensamt strävar de mot uppställda mål och att göra en bestående skillnad i lärande för skola, företag, samhälle och världen.

https://www.youtube.com/watch?v=IQiWo35XquA&feature=youtu.be

Konsultrollen hos KIMM
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Din ansökan och frågor
Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist (stina.scheller@wise.se – 0760-001852 eller Konsultchef (marios.maletsikas@wise.se) 0765-259026. Vi kommer gå igenom alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan du ansöker direkt på vår hemsida.

Ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal