PR & Marketing Communications Manager

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Marknadsavdelningen på Benify växer, företaget ser nya horisonter och nu söker vi en PR- & Marketing Communications Manager som vill vara Benifys ansikte utåt. Det är en ny och spännande roll. Du tänker framtid och har förmågan att kommunikativt äga ett rum. Din styrka är strategiskt tänk med operativ leverans.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

PR & Marketing Communications Manager

Tänk att få bli en del av ett företag som fullkomligt revolutionerat HR branschen. Det som började som en idé 2004, där tre vänner ville göra HR enkelt, är nu ett av de ledande bolagen på marknaden inom förmåner och ersättning. Benify har flera år i rad varit ett av Sveriges snabbast växande bolag enligt DI Gasell. Vår utveckling har fört branschen framåt och vi påverkar arbetsklimatet. Folk blir friskare, minskad frånvaro och ökad arbetsglädje är resultat av vår produkt och vi vill nå ut bredare och mer effektivt. Idag befinner sig Benify mitt inne i en spännande fas av tillväxt och internationalisering. Vi vill skapa förändring på riktigt.

Om rollen 
Rollen som PR & Marketing Communications Manager är en ny och viktig roll både kommunikativt, organisatoriskt och strategiskt. Du får möjlighet att påverka och skapa struktur och blir en del av en ung och driven marknadsavdelning. Ditt ansvar kommer vara strategiskt såväl som operativt där du kommer att vara Benifys ansikte utåt. I denna roll ingår personal- och budgetansvar och du tar aktiv del av planering, genomförande och uppföljning för gruppens arbete. Till din hjälp har du ditt marknadsteam på 5 personer varav 2 sitter i Tyskland. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och rapporterar direkt till Head of Marketing Communications.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Skapa en övergripande PR strategi och utveckla aktivitetsplaner med lokal förankring och målföljning
 • Skapa och driva PR, marknad och kommunikation – strategiskt och operativt
 • Agera talesperson och vara kontakten mot press och marknad
 • Fullt personalansvar; löne- och utvecklingssamtal, vara ett operativt stöd med din marknadskunskap samt vara delaktig i gruppens dagliga utmaningar
 • Ansvara för samarbeten inom PR på alla marknader och prioriterade segment
 • Optimera och hitta nya kommunikationskanaler

Om dig
Du är en social och kommunikativ person som älskar att synas och höras. Du föreläser gärna och triggas av att möta press och media samt bidrar till att öka effektiviteten av gruppens arbete och produktioner. Du har lätt för att knyta kontakter både internt och externt och äger vår arena samtidigt som du är en duktig ledare och kan agera bollplank. När andra i din grupp utvecklas så växer du. Med din erfarenhet är du prestigelös och trygg i din kompetens. Benify är ett företag med högt tempo som tror på individen och visar starkt engagemang.

Vi söker dig som har:

 • Mer än 10 års erfarenhet av marknad, kommunikation och PR i alla moderna discipliner och effektivt kan kombinera dessa
 • Bred kunskap om varumärkeskommunikation
 • Arbetat strategiskt såväl som operativt
 • Helhetstänk för att konvertera kommunikation till aktivering
 • Ledningsförmåga och haft personalansvar – är lyhörd och har erfarenhet av att utveckla människor
 • Mycket god vana att driva projekt från start till mål och inkludera medarbetare
 • Haft budgetansvar och vana att kravställa mot byråer

Mer om Benify 
Så här tänker vi. Låt varje individ upptäcka alla delar i sin anställning och ta del av företagskulturen och de interna kärnvärden på ett effektivt och engagerande sätt. Med vår prisbelönta kompensations-och förmånsportal visar du dina medarbetare hur mycket du investerar i dem. Erbjud och synliggör tusentals förmåner och upplev möjligheten att skräddarsy information och budskap – allt möjligt i vår molnbaserade och smarta portal. Bli en bättre arbetsgivare! Läs mer www.benify.se

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Cecilia Ericsson de Contreras på 08-555 290 00 eller på mejl cec@kimm.se. Vi intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan med personligt brev och CV via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 6 december. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer