Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

PR & Marketing Communications Manager

Marknadsavdelningen på Benify växer, företaget ser nya horisonter och nu söker vi en PR- & Marketing Communications Manager som vill vara Benifys ansikte utåt. Det är en ny och spännande roll. Du tänker framtid och har förmågan att kommunikativt äga ett rum. Din styrka är strategiskt tänk med operativ leverans.

PR & Marketing Communications Manager

Tänk att få bli en del av ett företag som fullkomligt revolutionerat HR branschen. Det som började som en idé 2004, där tre vänner ville göra HR enkelt, är nu ett av de ledande bolagen på marknaden inom förmåner och ersättning. Benify har flera år i rad varit ett av Sveriges snabbast växande bolag enligt DI Gasell. Vår utveckling har fört branschen framåt och vi påverkar arbetsklimatet. Folk blir friskare, minskad frånvaro och ökad arbetsglädje är resultat av vår produkt och vi vill nå ut bredare och mer effektivt. Idag befinner sig Benify mitt inne i en spännande fas av tillväxt och internationalisering. Vi vill skapa förändring på riktigt.

Om rollen 
Rollen som PR & Marketing Communications Manager är en ny och viktig roll både kommunikativt, organisatoriskt och strategiskt. Du får möjlighet att påverka och skapa struktur och blir en del av en ung och driven marknadsavdelning. Ditt ansvar kommer vara strategiskt såväl som operativt där du kommer att vara Benifys ansikte utåt. I denna roll ingår personal- och budgetansvar och du tar aktiv del av planering, genomförande och uppföljning för gruppens arbete. Till din hjälp har du ditt marknadsteam på 5 personer varav 2 sitter i Tyskland. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och rapporterar direkt till Head of Marketing Communications.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Skapa en övergripande PR strategi och utveckla aktivitetsplaner med lokal förankring och målföljning
 • Skapa och driva PR, marknad och kommunikation – strategiskt och operativt
 • Agera talesperson och vara kontakten mot press och marknad
 • Fullt personalansvar; löne- och utvecklingssamtal, vara ett operativt stöd med din marknadskunskap samt vara delaktig i gruppens dagliga utmaningar
 • Ansvara för samarbeten inom PR på alla marknader och prioriterade segment
 • Optimera och hitta nya kommunikationskanaler

Om dig
Du är en social och kommunikativ person som älskar att synas och höras. Du föreläser gärna och triggas av att möta press och media samt bidrar till att öka effektiviteten av gruppens arbete och produktioner. Du har lätt för att knyta kontakter både internt och externt och äger vår arena samtidigt som du är en duktig ledare och kan agera bollplank. När andra i din grupp utvecklas så växer du. Med din erfarenhet är du prestigelös och trygg i din kompetens. Benify är ett företag med högt tempo som tror på individen och visar starkt engagemang.

Vi söker dig som har:

 • Mer än 10 års erfarenhet av marknad, kommunikation och PR i alla moderna discipliner och effektivt kan kombinera dessa
 • Bred kunskap om varumärkeskommunikation
 • Arbetat strategiskt såväl som operativt
 • Helhetstänk för att konvertera kommunikation till aktivering
 • Ledningsförmåga och haft personalansvar – är lyhörd och har erfarenhet av att utveckla människor
 • Mycket god vana att driva projekt från start till mål och inkludera medarbetare
 • Haft budgetansvar och vana att kravställa mot byråer

Mer om Benify 
Så här tänker vi. Låt varje individ upptäcka alla delar i sin anställning och ta del av företagskulturen och de interna kärnvärden på ett effektivt och engagerande sätt. Med vår prisbelönta kompensations-och förmånsportal visar du dina medarbetare hur mycket du investerar i dem. Erbjud och synliggör tusentals förmåner och upplev möjligheten att skräddarsy information och budskap – allt möjligt i vår molnbaserade och smarta portal. Bli en bättre arbetsgivare! Läs mer www.benify.se

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Cecilia Ericsson de Contreras på 08-555 290 00 eller på mejl cec@kimm.se. Vi intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan med personligt brev och CV via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 6 december. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter