Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Tystnad, tagning! 
I rollen som Video Content Producer ansvarar du för hela kedjan från införsäljning av filmprojekt och idé till att sätta projektplan, ta fram manus, filma, ljus- och ljudsätta till postproduktion och leverans. You name it! Du projektleder och sköter all kommunikation med kunden under projektets gång, därför tror vi helt klart att du har en konsultådra i dig samtidigt som du trivs lika bra när du får skapa och kreera.

Det vi gör i vår Studio är att ta fram film och annat material som kan hjälpa både oss själv och våra kunder att visualisera och kommunicera deras EVP (Employer Value Proposition) och brand. Här får du vara med att ta fram magi och på köpet få människor på företag att lysa! Du kommer att få göra allt ifrån Employer Brand filmer till kortare attraktionsfilmer, awarenessfilmer och brandingfilmer. Titta gärna in i vår studio HÄR Våra kunder är företag likväl som vi har interna kunder inom vår koncern Wise Group.

Känner du igen dig?
För att ha de bästa förutsättningarna tror vi att du har erfarenhet från en roll som ex. Video Content Producer, filmskapare eller liknande. Kanske har detta varit din hobby där du har ägnat din fritid åt att filma och redigera? Kameran är alltid med dig och du har erfarenhet av att leverera hela processen från inspelningar och sedan hela postproduktionen. Verktyg som du behärskar väl är Premiere Pro eller motsvarande såsom Final Cut eller Avid. Kanske har du även en bakgrund som projektledare? Kanske jobbar du idag på en byrå och vill komma ännu närmre kunden? Just det, det är även meriterande om du har kunskap av After Effects och är duktig på copy.

Mer om oss – Rekryteringsbyrån Wise Professionals
Vi är ett bolag inom Wise Group – en börsnoterad kunskapskoncern med ett brett erbjudande inom HR-relaterade tjänster – från konsult till HR tech. Vi arbetar för att bidra till en stark värdeutveckling hos våra kunder och erbjuda möjligheter för våra medarbetare och konsulter att utveckla den roligaste tiden i karriären. I en förlängning är det högre syftet att skapa förutsättningar för ett modigt och mänskligt arbetsliv. Vi arbetar med starka varumärken och har modet att säga nej till affärer som inte lever upp till våra värderingar.

Det är viktigt för oss att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Stadsmissionen och gymnasieskolor för att nämna en del.

Vårt huvudkontor ligger på Hötorget i Stockholm där du kommer att sitta men vi finns även i Malmö/Öresund och Göteborg. Totalt arbetar cirka 85 personer hos oss och vi har ca 270 uthyrda konsulter. Läs gärna mer om oss och våra tjänster HÄR

Ansökan
Blir du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta hos oss på Wise Professionals får du gärna ta kontakt, våra kontaktuppgifter hittar du på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen som Video Content Producer är du välkommen att höra av dig till Sanna Fridell ansvarig rekryteringskonsult på sf@kimm.se eller Jessica Andersson Talent Acquisition Specialist på ja@kimm.se.

Vi ser fram mot din ansökan och bifoga gärna din portfolio till övriga ansökningshandlingar via www.kimm.se senast 2019-02-13. Pga GDRP tar vi tyvärr inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Våra ledstjärnor är nyfiken – modig – proffsig och nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter