Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marknadskommunikatör till Ellevio

Vill du vara med på resan mot framtidens hållbara energisamhälle? Vill du bidra till energiomställningen genom att förse våra kunder med kunskap om deras energiförbrukning så att vi i Sverige kan använda vår el smartare? Vi vill göra Sverige el-smart och samtidigt leverera den bästa kundupplevelsen! Låter detta som rätt utmaning för dig?

Nästa generation smarta elmätare
Just nu pågår den största omställningen av energisystemet i modern tid. Vi på Ellevio är som ett av Sveriges största elnätsföretag navet i energiomställningen och nu startar vi implementationen av en av de viktiga pusselbitarna i ett smart elnät – nästa generations smarta elmätare. Detta är ett strategiskt viktigt projekt för oss som bland annat innebär att vi ska hem till alla våra kunder – nästan 1 miljon! Vi vill att du är med och säkerställer att våra kommunikationsinsatser lyckas och att vi samtidigt stärker vår kundnöjdhet och image.

Som marknadskommunikatör ansvarar du för hela kedjan från att konkretisera de strategier vi har satt för projektet till att komma med input på vad du ser att vi kan förbättra i vår kommunikationsplan till att producera och hantera text samt bild för sociala medier och webben. Du kommer driva samarbetet med byråer och andra externa samarbetspartners med budgetansvar samt arbeta nära olika interna intressenter såsom roll-out teamet och kundservice för att säkerställa en optimal kundupplevelse under hela resan.

Din profil
För att du ska ha de bästa förutsättningarna att trivas hos oss, och i rollen, så tror vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning inom marknadskommunikation eller liknande. Du kommer att ha många olika intressenter att hantera, både inom och utanför vår organisation, så vi tänker oss att en av dina spetskompetenser är koordinering, ordning och reda och att du har en förmåga att driva projekt framåt i rätt ritning. Du är bra på att hitta lösningar och få saker att hända helt enkelt! Du är kreativ och bra på att skapa målgruppsanpassad kommunikation för olika kanaler som du följer upp och utvärderar. Kanske har du erfarenhet från byråvärlden, kanske kommer du från en helt annan bransch men du har troligtvis ett stort intresse för samhällsfrågor. Nu är vi nyfikna vad du själv tycker är mest relevant i din bakgrund och hur ser att du kan få utväxling för din kompetens och erfarenhet hos oss och vad vi kan erbjuda dig!

Ellevio ett av Sveriges största elnätsföretag
Vi på Ellevio distribuerar el till nära en miljon kunder, hushåll och företag från Hälsingland i norr till Halland i söder, från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi har drygt 450 anställda och sysselsätter cirka 3000 personer varje år genom våra infrastrukturprojekt i elnätet. Namnet Ellevio är inget riktigt ord, den främsta betydelsen är ”el och leverans” men också ”vi lever med el”. Vi vill att namnet och hela vårt varumärke och visuella identitet ska uppfattas som varmt, positivt, närvarande och pålitligt.

Vårt huvudkontor ligger på Vallhallavägen mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Gärdet. Vi kännetecknas av professionalism, kompetens och har vi en modern syn på balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi har en tillåtande och öppen kultur med många samarbeten mellan våra olika avdelningar där vi arbetar aktivt för att stärka vår kollektiva förmåga så att allas kompetens tas tillvara. Läs gärna mer om oss HÄR

Visst låter det fantastiskt roligt!
Vill du veta mer om rollen eller om Ellevio är du välkommen att höra av dig till KIMM som är vår samarbetspartner i denna rekrytering. Kontakta gärna Sanna Fridell ansvarig rekryteringskonsult på sf@kimm.se eller Jessica Andersson Talent Acquisition Specialist på ja@kimm.se.

Vi ser fram mot din ansökan via www.kimm.se senast 2019-02-20. GDRP tar vi tyvärr inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Välkommen!

Förmåner: Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter