Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Är du redo att axla rollen som marknadsansvarig hos Oriflame?

Är du Oriflames nästa Marknadsansvarig? Är du en kommunikativ projektledare som har erfarenhet av att ha personalansvar och har goda kunskaper inom både online-marknadsföring och print? Läs mer om rollen och skicka in din ansökan idag!

Vi som fått äran att hitta denna person och sammanföra just dig med en dynamisk och spännande arbetsplats är KIMM/Wise Professionals. När matchningen är slutförd kommer du att bli anställd av Oriflame med start omgående. Du är placerad i Stockholm men jobbar mot den nordiska marknaden.

Vi tror att du letar efter nästa utmaning och är redo att omgående kliva in med en doer-attityd. Du är Oriflames nästa teamplayer. Detta visar sig genom dina strukturella och prestigelösa egenskaper. Du är en kommunikativ projektledare som har erfarenhet av att ha personalansvar och har goda kunskaper inom både online-marknadsföring och print. Relationen och beställningsvana med byråer har du stor vana kring. En eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation och/eller ekonomi är meriterande likväl som erfarenheter inom direktförsäljning. Som person trivs du i en dynamisk arbetsmiljö omgiven av ambitiösa kollegor och ledare. Du trivs med att arbeta strategiskt samtidigt som du har en “hands- on” attityd. Du är trygg i din kompetens och van att självständigt driva arbetet framåt. Vi söker dig som är van att ifrågasätta och hitta nya vägar och lösningar för att utveckla marknadsarbetet. Du är flytande i både svenska och engelska.

Rollen
Som marknadsansvarig kommer du vara den person som kan bidra till att ta Oriflame till nästa nivå. Du kommer vara med att utveckla Oriflames varumärke tillsammans med ett tajt team och du kommer rapportera till managing director. I rollen som marknadsansvarig kommer du arbeta operativt med Oriflames katalog och kampanjer i digitala kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa lokala marknadsplaner utifrån de globala och regionala marknadsplaner som är satt för året.
  • Operativt arbeta med att skapa, driva och följa upp marknadsaktiviteter med fokus på Oriflames förtjänta, köpta och i dom egna kanalvalen.
  • Personal- och budgetansvar.
  • Följa upp marknadsaktiviteter utifrån satta KPIer.

Vilka är Oriflame
Founded in 1967, Oriflame is a beauty company selling directly in more than 60 countries. Its wide portfolio of Swedish, nature-inspired, innovative beauty products is marketed through approximately 3 million independent Oriflame Consultants, generating annual sales of around €1.4 billion. Respect for people and nature underlies Oriflame’s operating principles and is reflected in its social and environmental policies. Oriflame supports numerous charities worldwide and is a Co-founder of the World Childhood Foundation. Oriflame is a Swiss company group listed on the Nasdaq Stockholm Exchange.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Emma Knaggård Wendt (ekw@kimm.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Tjänstepension