Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Copywriter till Com Hem

Vill du bli en del av ett härligt marknadsteam i en fartfylld miljö? Är du duktig på att engagera genom dina texter och van att arbeta B2C? Då tycker vi att du ska läsa den här annonsen. Om du tycker det låter som ett kul uppdrag, är tillgänglig omgående och redo att axla rollen som konsult fram till sista augusti – då tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag!

Nu söker vi två skickliga copywriters till Com Hem med vana att skriva säljande och engagerade texter! Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med omgående start. Uppdraget beräknas att pågå till sista augusti. 

Ditt uppdrag
I rollen som copywriter blir du en del av marknadsavdelningen på Com Hem. Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 7 personer som jobbar med den direkta kommunikationen och marknadsföringen till Com Hems kunder och prospects. Med en gedigen kundbas och flera löpande kommunikationsaktiviteter med olika inriktning och innehåll blir ditt ansvar att operativt fylla dessa med content i samråd med produkt/sälj och marknadsorganisationen. Com Hem har precis flyttat till nya kontor i Kista och just nu arbetar runt 35 medarbetare på kontoret. Com Hem har precis flytta till nya kontor i Kista och just nu arbetar runt 35 medarbetare på kontoret. Dom är ca 150 personer som flyttade för två veckor sedan, resterande ca 300 flyttar i slutet på april. Marknadsavdelningen är ca 50 personer totalt (gemensam för Tele2/Comviq/Boxer/Com Hem.)

Din bakgrund

Vi tror att du är en skicklig skribent som är van att justera och formulera texter för olika målgrupper och ändamål. Du har känsla för färg och form, och klarar av enklare bildbehandling i Photoshop. Du kommer att driva dina arbetsuppgifter självständigt och därför behöver du ha förmågan att arbeta strukturerat med flera olika arbetsuppgifter parallellt. Tidsramarna är ibland korta så snabbhet och effektivitet är egenskaper som behövs för att lyckas i rollen. Det är meriterande om du har arbetat i Adobe Campaign.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Vill du veta lite mer om Com Hem innan du tar nästa steg så kan du kika här. Com Hem har precis flytta till nya kontor i Kista.

Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Emma Knaggård Wendt (ekw@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal