Digital Specialist till Veidekke

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Digital Specialist som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag och det finns flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss på Veidekke. Det främsta är att vi alla på Veidekke är gäng innovativa och prestigelösa medarbetare. Veidekke erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger vi ca 20% av Veidekke och är koncernens näst största ägare

Om rollen:                                                                                                                                                     

Här erbjuds en viktig funktion i ett centralt kommunikationsteam. Som Digital Specialist är du övergripande ansvar för alla våra sociala medier samt vår externa webb – från att planera strategin till att komma i mål. Du ska utifrån målgruppens behov driva engagemang, trafik och konvertering i sociala kanaler och hjälpa oss att på ett bättre sätt nå fram med våra budskap. Du är en van projektledare och har arbetat såväl strategiskt som operativt med digital och social kommunikation. Du rapporterar till Kommunikationschef och sitter i trevliga lokaler i Solna Business Center.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Du arbetar bl a med att optimera leadsgenerering, gör budskapstester och målgruppsurval
 • Du planerar distribution av innehåll i sociala kanaler med målet att nå önskad målgrupp och effekt
 • Du ansvarar för vår externa webb
 • Du motiveras av att komma upp med nya idéer och förverkliga innehåll och budskap för olika digitala och sociala kanaler, genom såväl bild, text som rörlig kommunikation
 • Du är en viktig resurs och kompetens vid krishantering regionalt/nationellt. Fokus på mediabevakning samt dialog i våra sociala kanaler
 • Du beställer kommunikationstjänster från kreatörer, fotografer, copywriters och eventbyråer samt kollegor internt

Vi söker dig som har

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, digital marknadsföring, journalistik, från högskola eller motsvarande, t ex Berghs
 • Erfarenhet av att arbeta med CMS, sociala medier, analysverktyg, Ads manager, Apsis eller liknande
 • Har god kompetens kring de olika algoritmer som styr synligheten i de olika kanalerna och gillar att hålla dig uppdaterad kring utvecklingen.
 • Du är van att arbeta med distribution/placering av skapat innehåll för att generera största möjliga effekt
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av att hantera och kan guida kring dialogproblematik på nätet
 • Du har stor erfarenhet av att definiera nyckeltal samt följa upp, analysera och rapportera effekt, insikter och rekommendationer till organisationen
 • Du är välbekant med re-targeting, re-marketing, sökmotoroptimering, sökmarknadsföring, cookie-användning och strategi för sociala medier
 • Erfarenhet av att vara beställare av kommunikationstjänster t ex kreatörer, fotografer, copywriters, eventbyråer
 • Meriterande: Erfarenhet och intresse av motion graphics, filmredigering, infographics, gif-produktion och liknande är ett plus
 • Meriterande: Erfarenhet av employer branding-kommunikation i digitala/sociala medier är ett plus.
 • Meriterande med med programmatic, nätverksannonsering och andra annonseringsmöjligheter i sociala och digitala kanaler

Så här tror vi att du är

För att trivas i rollen är du driven, lösningsorienterad, prestigelös och ansvarsfull person. Du är van vid att arbeta självständigt och i grupp. Som person är du strukturerad, noggrann och driver ditt arbete mot uppsatta mål och visioner. Du har ett intresse av kommunikation i alla dess former och håller dig uppdaterad i nya trender. En kommunikativ person som har förmågan att skapa relationer internt som externt samt kan se samband mellan god kommunikation och affärsresultat.

Om oss

Veidekke startade med vägbeläggning (därav vårt namn) i Norge redan 1936 och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är vi Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. På Veidekke är involvering centralt. Vi lever efter devisen ”Involverande krafter. Kollektiv intelligens” och är övertygade om att fler hjärnor tänker bättre än en. Ju fler kockar desto bättre soppa helt enkelt. Därför involverar vi alltid alla parter i våra projekt – från våra egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slutkund.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar Veidekke med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-05-05. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

WEB CMS & PIM specialist till AxFlow

Till AxFlow Holding AB i Stockholm söker vi nu en WEB CMS & PIM specialist. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående/vid överenskommelse och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer