Digital Specialist till Veidekke

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Digital Specialist som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag och det finns flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss på Veidekke. Det främsta är att vi alla på Veidekke är gäng innovativa och prestigelösa medarbetare. Veidekke erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger vi ca 20% av Veidekke och är koncernens näst största ägare

Om rollen:                                                                                                                                                     

Här erbjuds en viktig funktion i ett centralt kommunikationsteam. Som Digital Specialist är du övergripande ansvar för alla våra sociala medier samt vår externa webb – från att planera strategin till att komma i mål. Du ska utifrån målgruppens behov driva engagemang, trafik och konvertering i sociala kanaler och hjälpa oss att på ett bättre sätt nå fram med våra budskap. Du är en van projektledare och har arbetat såväl strategiskt som operativt med digital och social kommunikation. Du rapporterar till Kommunikationschef och sitter i trevliga lokaler i Solna Business Center.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Du arbetar bl a med att optimera leadsgenerering, gör budskapstester och målgruppsurval
 • Du planerar distribution av innehåll i sociala kanaler med målet att nå önskad målgrupp och effekt
 • Du ansvarar för vår externa webb
 • Du motiveras av att komma upp med nya idéer och förverkliga innehåll och budskap för olika digitala och sociala kanaler, genom såväl bild, text som rörlig kommunikation
 • Du är en viktig resurs och kompetens vid krishantering regionalt/nationellt. Fokus på mediabevakning samt dialog i våra sociala kanaler
 • Du beställer kommunikationstjänster från kreatörer, fotografer, copywriters och eventbyråer samt kollegor internt

Vi söker dig som har

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, digital marknadsföring, journalistik, från högskola eller motsvarande, t ex Berghs
 • Erfarenhet av att arbeta med CMS, sociala medier, analysverktyg, Ads manager, Apsis eller liknande
 • Har god kompetens kring de olika algoritmer som styr synligheten i de olika kanalerna och gillar att hålla dig uppdaterad kring utvecklingen.
 • Du är van att arbeta med distribution/placering av skapat innehåll för att generera största möjliga effekt
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av att hantera och kan guida kring dialogproblematik på nätet
 • Du har stor erfarenhet av att definiera nyckeltal samt följa upp, analysera och rapportera effekt, insikter och rekommendationer till organisationen
 • Du är välbekant med re-targeting, re-marketing, sökmotoroptimering, sökmarknadsföring, cookie-användning och strategi för sociala medier
 • Erfarenhet av att vara beställare av kommunikationstjänster t ex kreatörer, fotografer, copywriters, eventbyråer
 • Meriterande: Erfarenhet och intresse av motion graphics, filmredigering, infographics, gif-produktion och liknande är ett plus
 • Meriterande: Erfarenhet av employer branding-kommunikation i digitala/sociala medier är ett plus.
 • Meriterande med med programmatic, nätverksannonsering och andra annonseringsmöjligheter i sociala och digitala kanaler

Så här tror vi att du är

För att trivas i rollen är du driven, lösningsorienterad, prestigelös och ansvarsfull person. Du är van vid att arbeta självständigt och i grupp. Som person är du strukturerad, noggrann och driver ditt arbete mot uppsatta mål och visioner. Du har ett intresse av kommunikation i alla dess former och håller dig uppdaterad i nya trender. En kommunikativ person som har förmågan att skapa relationer internt som externt samt kan se samband mellan god kommunikation och affärsresultat.

Om oss

Veidekke startade med vägbeläggning (därav vårt namn) i Norge redan 1936 och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är vi Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. På Veidekke är involvering centralt. Vi lever efter devisen ”Involverande krafter. Kollektiv intelligens” och är övertygade om att fler hjärnor tänker bättre än en. Ju fler kockar desto bättre soppa helt enkelt. Därför involverar vi alltid alla parter i våra projekt – från våra egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slutkund.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar Veidekke med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-05-05. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Webbanalytiker till Miljonlotteriet

På Miljonlotteriet kämpar vi för ett samhälle där ingen far illa av alkohol eller andra droger. För att möta framtiden förnyar vi oss och ställer om till en mer datadriven kommunikation samtidigt som vi utvecklar vår försäljning. Har du framgångsrikt arbetat med analyser och insikter med fokus på ökad konvertering hoppas vi att du vill göra skillnad tillsammans med oss.

Göteborg Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer