Kommunikatör med fokus på innehållsproduktion till Setra

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Setra vill göra affärer som fler tjänar på; kunderna, samhället och naturen. Nu söker vi dig som vill vara med på resan! Som Kommunikatör kommer du att producera innehåll till företagets olika kanaler, framförallt för internt bruk, men även externt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Det är självklart att det ska finnas trä där människor är. Trä gör livet enklare och skönare. Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på; kunderna, samhället och naturen– vi kallar det Grönsamhet. Nu söker vi dig som vill vara med på resan! I rollen som Kommunikatör kommer du att producera innehåll till företagets olika kanaler, framförallt för internt bruk, men även externt. Det här är ett konsultuppdrag med anställning och uthyrning genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget börjar i mitten på augusti och pågår under nio månader, med möjlighet till anställning.

Ditt uppdrag som Kommunikatör/Innehållsproducent
Till Setras huvudkontor i Solna söker vi nu en kommunikatör. Du blir en viktig del av kommunikationsavdelningen som består av fyra medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att producera innehåll för intranät, webb, sociala medier och skärmar ute på våra anläggningar. I uppdraget ingår att upprätthålla och utveckla nätverket av interna redaktörer och även utbilda dessa personer. Andra arbetsuppgifter handlar om att ta fram planer för kommunikationsaktiviteter samt projektleda externa byråer och tryckerier. I rollen ingår även andra arbetsuppgifter som har med intern och extern kommunikation att göra. Arbetet utförs i enlighet med Setras hållbarhetsstrategi, affärsplan, policys och riktlinjer. Tjänsten innebär ca två resdagar i månaden inom Sverige.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera innehåll till Setras kanaler utifrån gällande kommunikationsstrategi
  • Skriva texter till intranät, webb, sociala medier
  • Producera och publicera text, film och bild
  • Projektleda och kvalitetssäkra kommunikationsinsatser gentemot leverantörer såsom reklam- och produktionsbyrå
  • Utifrån analyser planera och målgruppsanpassa kommunikation internt och externt
  • Stötta och utbilda interna redaktörer

Kompetenskrav för rollen
Vi söker dig som är en duktig skribent och kommunikatör, med minst tre års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter, gärna med erfarenhet inom industri (B2B). Relevant högskoleutbildning inom journalistik, kommunikation eller motsvarande är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska och god stilistisk förmåga är ett måste. Du har mycket goda kunskaper i EpiServer och du behärskar grunderna i Adobe CS. Kunskaper i filmproduktion, -redigering och -publicering är meriterande.

För att trivas i rollen tror vi att du tycker hållbarhetsfrågor är viktiga, samt att du är en nyfiken, positiv och prestigelös person som trivs med att ta egna initiativ och att skapa relationer internt och externt. Du älskar att arbeta med text och bild och kan konsten att anpassa budskap till olika målgrupper. Vi tror också att du har ett stort eget driv, är kreativ och lösningsinriktad.

Om Setra Group
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda. I vår koncern ingår åtta sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands. I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande och hög industriell kapacitet förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter för byggande och boende på en global marknad. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Vad händer nu?
Vi vill veta mer om dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om uppdraget eller om du undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad.

Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) & Konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Setra Group

Gårdsvägen 18, Solna

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer