Marketing Manager Till Bürkert Sweden

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är redo att ta dig an utmaningen att skapa en modern och träffsäker kommunikationsplattform i ett traditionellt industriföretag? Ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Din roll
I rollen som Marketing Manager är du operativt ansvarig och driver Bürkert Sweden externa kommunikation I din roll har du tydliga förväntningar och mål vilket är att profilera Bürkert Sverige, öka leadsgenerering och stötta säljorganisationen på den svenska marknaden. 

Vi söker dig som tycker om att planera, producera och publicera innehåll. Som så många andra jobbar vi med vår digitala utveckling och du kommer att ha en viktig roll i det som Marketing Manager. Arbetet innehåller också varumärkesarbete, Employer branding och marknadskommunikation i samband med event och andra externa aktiviteter.

Rollen har många olika kontaktytor internt såväl som externt. Du har ett nära samarbete med det globala marknadsteamet samt stort utrymme att påverka och utveckla marknadsföringen och marknadskommunikationen lokalt. Rollen är placerad i Stockholm och rapporterar direkt till VD.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Skapa och publicera texter online, i trycksaker samt PR-inlägg och nyhetsbrev
 • Uppdatera och öka interaktioner på SOME, t.ex LinkedIn
 • Deltar i sälj och marknadsarbetet inklusive långsiktiga varumärkesbyggande aktiviteter
 • Planera, koordinera, projektleda och delta vid mässor och events.
 • Kontaktperson gentemot externa leverantörer och byråer
 • Planerar, producerar och uppdaterar innehåll på hemsidan
 • Fortsätta utveckla den digitala plattformen (webb, nyhetsbrev, SEO etc.) med fokus på leadsgenerering.
 • Agera drivande i att profilera Bürkert och utveckla marknadsföringen på den svenska marknaden (kanaler, funktioner, arbetssätt etc.).
 • Hantera behov av marknadssupport samt bistå med kommunikativt stöd till säljorganisationen
 • Bidraga in i arbetet med Employer Branding

Din bakgrund

 • Erfarenhet (minst 3 år) av operativ marknadsföringskommunikation med fokus på B2B
 • Erfarenhet av att arbeta operativt men också förmågan att arbeta strategiskt
 • Erfarenhet av att samordna och leda marknadsföringsprojekt. (Exempelvis kundevent, material eller inbjudningar)
 • God skribent med erfarenhet av att producera marknadskommunikation. 
 • Du har koll på det senaste gällande kommunikation i digitala kanaler.
 • Erfarenhet av att samarbeta med samt agera kravställare gentemot externa samarbetspartners och byråer.
 • Mycket god kommunikativ förmåga, kommunicerar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
 • Erfarenhet av att arbetat i webbpubliceringsverktyg, Adobe CSS, Google Analytics och Adwords samt SEO.
 • Önskvärt med B2B från industrierfarenhet
 • Gärna erfarenhet med att arbetat nära sälj och leadsgenerering
 • Gärna erfarenhet av Employer Branding

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen har du ett nyfiket och proaktivt arbetssätt. Du är initiativtagande och handlingsinriktad och vet vilka insatser som krävs för att skapa resultat. Du bidrar med nya idéer och trivs som allra bäst när du agerar ”doer” och samtidigt får användning för dina strategiska ögon. Förmåga att lyfta blicken och ser kopplingen mellan sälj och marknadsföring som tydlig och självklar. Vi tror att du skapar förtroende genom att vara trygg som person såväl som i din kompetens.

Mer om Bürkert Sweden
Bürkert grundades i Tyskland 1946 och är idag ett av världens ledande företag inom industriell mät,- kontroll,- och reglerteknik. Produkterna omfattar allt ifrån enkla ventiler till system och kundunika lösningar – alltid med högsta kvalitet och i linje med senaste teknik. Bürkert har säljkontor i 36 länder, sex egna fabriker och fyra forsknings- och utvecklingscentra. I Sverige grundades Bürkert 1968 och har idag kontor i Stockholm och Malmö. Läs gärna mer på: www.burkert.se
 
Intresserad?
Vi går igenom ansökningarna löpande och i vår process går det oftast snabbt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! I den här rekryteringen samarbetar Bürkert Sweden med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson på sa@kimm.se

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer