Marknadsansvarig till Posti Messaging

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Till Posti Messaging i Sundbyberg söker vi nu en Marknadsansvarig som ansvarar för marknadsaktiviteterna i Sverige och Norge. Det här är en central roll i företagets skandinaviska organisation, med ansvar för marknadsföringen. Det här är ett konsultuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, för att täcka upp en kommande föräldraledighet. Uppdraget är på heltid, startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under 1 år. Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i ett härligt team av proffs, som behåller sin humor och hjärta även under hektiska perioder. Posti Messagings företagskultur kännetecknas av öppenhet, samverkan och engagemang. Vi vill att medarbetarna ska trivas hos oss och vi gör vårt yttersta för att skapa en trevlig atmosfär där idéer kan blomstra.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Vidareutveckla marknadsplanen för Skandinavien och sätta upp mätbara mål baserade på strategier utifrån respektive marknad
  • Genomföra aktiviteter utefter marknadsplanen tillsammans med marknadsteamet, produktledning, försäljning och andra interna funktioner
  • Ansvarig för struktur och innehåll på webb och intranät i Skandinavien
  • Anpassa marknadsföring och kampanjer på lokala marknader
  • Deltagande i projekt, uppgifter och utvecklingsfrågor som berör hela den skandinaviska organisationen
  • Utveckla affärsstrategier och driva marknadsfrågor genom deltagande i den skandinaviska ledningsgruppen

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett par års relevant erfarenhet inom B2B-marknadsföring. För att lyckas i rollen är du van att jobba i matrisorganisationer och internationella miljöer. Du behöver ha förståelse för kunders olika köpprocesser och du är van att jobba i processer där dina projektledaregenskaper driver dig framåt.

Du har med fördel kompetens i Salesforce, Hubspot samt hanterar något publiceringsverktyg för webb och intranät. Mycket goda muntliga och skriftliga färdigheter i engelska och svenska är ett krav, andra skandinaviska språk är en fördel. Som person är du bra på att lösa problem, du är en påverkare och har god förmåga att samarbeta med kollegor, partners och andra intressenter. Du har en relevant akademisk examen.

Om Posti Messaging
Posti Messaging hjälper organisationer att digitalisera och automatisera faktura- och dokumentprocesser. Med våra tjänster hanterar organisationer affärskritisk konsumentinformation och ger bättre kundupplevelse. Genom att automatisera våra kunders affärsprocesser, accelererar vi deras digitalisering och hjälper dem att växa.

Vi hanterar hundratals miljoner faktura- och dokumenttransaktioner årligen. Med 600 yrkesverksamma i 6 länder över Östersjön serverar vi över 5000 kunder. Posti Messaging affärsenhet ingår i Posti-koncernen, med huvudkontor i Helsingfors, Finland.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Din ansökan behöver vara på engelska då vår kund är engelsktalande. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det.

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail, utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Postit Messaging

Löfströms Allé 5, Sundbyberg

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer