E-handelsansvarig

Tillsatt

Göteborg Konsultuppdrag

Har du arbetat med att driva en E-handel? Är du duktig på att mäta och analysera data för att ta fram förslag på förbättringar? Som E-handelsansvarig på Mat.se erbjuds du möjligheten att vara en kreativ och innovativ nyckelperson för att utveckla Mat.se till Sveriges bästa matbutik online.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Har du arbetat med att driva en E-handel? Är du duktig på att mäta och analysera data för att ta fram förslag på förbättringar? Som E-handelsansvarig på Mat.se erbjuds du möjligheten att vara en kreativ och innovativ nyckelperson för att utveckla Mat.se till Sveriges bästa matbutik online.

E-handelsansvarig

Mat.se söker en E-Handelsansvarig och erbjuder dig att vara med på framgångsresan. Det är ett konsultuppdrag via KIMM och förväntas pågå ca 3–6 månader. Därefter finns möjlighet att söka tjänsten permanent. Uppdraget förväntas starta i augusti eller så snart som möjligt.

Din roll som E-handelsansvarig

Som E-handelsansvarig på Mat.se ansvarar du för driften, samt att optimera och driva utvecklingen av butiken Mat.se. Ditt främsta ansvar är att förstå kundbeteenden, optimera kundnytta och kundupplevelse som resulterar i en ökad lönsamhet och tillväxt. Det gör du genom att kontinuerligt analysera och mäta kundens beteende, och utvecklar därefter kundupplevelsen i olika tjänsteutvecklingsprojekt. Genom den dagliga driften får du kunden att trivas, och genom att lära känna kunden, får du kunden att hitta samt möjlighet att anpassa erbjudanden, vilket driver försäljning. Du ingår i försäljningsteamet och arbetar tätt med sortiment och marknadsavdelning. I ditt ansvar ingår att:

·        Följa upp KPI:er enligt affärsplan

·        Mäta och analysera webmetrics i Google Analytics och ge förslag på åtgärder

·        Ansvara för innovations- och tjänsteutvecklingsprojekt från affärssidan

·        Ansvara för att förbättra kundupplevelsen genom samarbete med sälj, marknad och IT avdelningarna

Vem är du?

Du som söker har en utbildning inom E-handel, alternativt inom Marknad, IT eller Ekonomi. För att lättare förstå hur E-handeln är uppbyggd och hur den kan optimeras vill vi att du har arbetat 2–3 år som E-handelsansvarig. Det är meriterande om du tidigare arbetat med E-handel för konsumentprodukter.
En viktig nyckel för att lyckas i rollen som E-Handelsansvarig på Mat.se är dina kunskaper i olika webblösningar och olika analysverktyg så som Google Analytics. Du är experten, du har erfarenheten, och dina analyser driver utvecklingen av Mat.se. I tjänsten uppmuntras du till att komma med förslag och vara innovativ. Därför ser vi dig som en affärsdriven, nyfiken och analyserande person. Du nyttjar och kombinerar din erfarenhet med din kreativitet för att utveckla butiken Mat.se.

Om Mat.se

Mat.se är en av Sveriges ledande e-handelskedjor inom dagligvaruhandeln. Vi har fokus på att leverera bra och hållbar mat till rätt pris hela vägen hem till kundens dörr. Vi ingår i Axfood koncernen men har mycket av start-up känslan kvar men med stöd av en stabil ägare. Hos oss ska kunden få den bästa köpupplevelsen, från det att mjölken lagts i kundkorgen tills dess att leveransen packats in i kylskåpet. Vår ambition är att skapa de mest innovativa lösningar för framtidens handel och är inte rädda för att testa nya koncept eller bolla idéer mellan avdelningarna. På vårt huvudkontor i Göteborg arbetar ca 35 engagerade kollegor inom IT utveckling, E-handel, marknadsföring och kampanj. Med lager i Göteborg, Stockholm och Malmö når Mat.se ca 40 procent av Sveriges befolkning. 

Konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.
Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?

Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Här kan du läsa mer. 
Frågor om rollen och processen skickas till oss på KIMM. Jag som arbetar med processen heter Marios. Mig når du enklast på mail: mm@kimm.se. Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Svar på dina frågor och feedback på din ansökan kommer att ta lite längre tid än vanligt över jul- och nyårshelgerna. Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Mat.se

J A Pripps Gata 2, Västra Frölunda

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Kommunikatör med redaktionellt fokus till Nordic Growth Market (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler? Har du erfarenhet och/eller god kännedom om finansmarknaden och aktiehandel? Då kan rollen som Redaktör / Kommunikatör för NGMs webb och sociala medier vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete inom finansbranschen, är driven och har intresse för att arbeta med text, foto och film. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & SEO Manager till Axflow

Till Axflow Holding AB i Stockholm söker vi nu en SEO / Web Manager. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar i augusti och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Multimedia Designer

Based in our Stockholm office, you will be part of the Visual Media team, which consists of ~80 multimedia designers across several locations. We develop creative concepts and design print and digital media solutions for McKinsey’s many communication needs. McKinsey is a world leading management consulting firm that works with the largest companies in Sweden and across the globe – in the private as well as public sector. Welcome with your application!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Brand Specialist – Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia är på en spännande resa och söker nu en erfaren Brand Specialist som vill vara med på resan (bokstavligen!). Med fokus på Yamahas produkter för motorcyklar, ATV och snöskotrar söker vi dig som vill ha ett strategiskt och operativt ansvar för varumärkesarbetet med digitalt fokus kopplat till de nordiska länderna.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & Content Communication Manager

Imagine being able to work with something as important as food that makes a difference. Where food helps children grow and develop. Where people sensitive to gluten can eat well and enjoy food just like everyone else. Semper are constantly working to create great products our consumers can trust. We are now looking for a Web & Content Communication Manager

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer