Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

E-handelsansvarig

Har du arbetat med att driva en E-handel? Är du duktig på att mäta och analysera data för att ta fram förslag på förbättringar? Som E-handelsansvarig på Mat.se erbjuds du möjligheten att vara en kreativ och innovativ nyckelperson för att utveckla Mat.se till Sveriges bästa matbutik online.

Har du arbetat med att driva en E-handel? Är du duktig på att mäta och analysera data för att ta fram förslag på förbättringar? Som E-handelsansvarig på Mat.se erbjuds du möjligheten att vara en kreativ och innovativ nyckelperson för att utveckla Mat.se till Sveriges bästa matbutik online.

E-handelsansvarig

Mat.se söker en E-Handelsansvarig och erbjuder dig att vara med på framgångsresan. Det är ett konsultuppdrag via KIMM och förväntas pågå ca 3–6 månader. Därefter finns möjlighet att söka tjänsten permanent. Uppdraget förväntas starta i augusti eller så snart som möjligt.

Din roll som E-handelsansvarig

Som E-handelsansvarig på Mat.se ansvarar du för driften, samt att optimera och driva utvecklingen av butiken Mat.se. Ditt främsta ansvar är att förstå kundbeteenden, optimera kundnytta och kundupplevelse som resulterar i en ökad lönsamhet och tillväxt. Det gör du genom att kontinuerligt analysera och mäta kundens beteende, och utvecklar därefter kundupplevelsen i olika tjänsteutvecklingsprojekt. Genom den dagliga driften får du kunden att trivas, och genom att lära känna kunden, får du kunden att hitta samt möjlighet att anpassa erbjudanden, vilket driver försäljning. Du ingår i försäljningsteamet och arbetar tätt med sortiment och marknadsavdelning. I ditt ansvar ingår att:

·        Följa upp KPI:er enligt affärsplan

·        Mäta och analysera webmetrics i Google Analytics och ge förslag på åtgärder

·        Ansvara för innovations- och tjänsteutvecklingsprojekt från affärssidan

·        Ansvara för att förbättra kundupplevelsen genom samarbete med sälj, marknad och IT avdelningarna

Vem är du?

Du som söker har en utbildning inom E-handel, alternativt inom Marknad, IT eller Ekonomi. För att lättare förstå hur E-handeln är uppbyggd och hur den kan optimeras vill vi att du har arbetat 2–3 år som E-handelsansvarig. Det är meriterande om du tidigare arbetat med E-handel för konsumentprodukter.
En viktig nyckel för att lyckas i rollen som E-Handelsansvarig på Mat.se är dina kunskaper i olika webblösningar och olika analysverktyg så som Google Analytics. Du är experten, du har erfarenheten, och dina analyser driver utvecklingen av Mat.se. I tjänsten uppmuntras du till att komma med förslag och vara innovativ. Därför ser vi dig som en affärsdriven, nyfiken och analyserande person. Du nyttjar och kombinerar din erfarenhet med din kreativitet för att utveckla butiken Mat.se.

Om Mat.se

Mat.se är en av Sveriges ledande e-handelskedjor inom dagligvaruhandeln. Vi har fokus på att leverera bra och hållbar mat till rätt pris hela vägen hem till kundens dörr. Vi ingår i Axfood koncernen men har mycket av start-up känslan kvar men med stöd av en stabil ägare. Hos oss ska kunden få den bästa köpupplevelsen, från det att mjölken lagts i kundkorgen tills dess att leveransen packats in i kylskåpet. Vår ambition är att skapa de mest innovativa lösningar för framtidens handel och är inte rädda för att testa nya koncept eller bolla idéer mellan avdelningarna. På vårt huvudkontor i Göteborg arbetar ca 35 engagerade kollegor inom IT utveckling, E-handel, marknadsföring och kampanj. Med lager i Göteborg, Stockholm och Malmö når Mat.se ca 40 procent av Sveriges befolkning. 

Konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.
Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?

Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Här kan du läsa mer. 
Frågor om rollen och processen skickas till oss på KIMM. Jag som arbetar med processen heter Marios. Mig når du enklast på mail: mm@kimm.se. Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Svar på dina frågor och feedback på din ansökan kommer att ta lite längre tid än vanligt över jul- och nyårshelgerna. Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal