Digital Specialist till Nobina

Tillsatt

Stockholm

Nobina – Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik Många säger sig göra det, men vi kan backa upp påståendet: Vi jobbar med marknadsföring som gör skillnad. Varje gång vi får en person att välja bussen istället för bilen gör vi en insats för miljön, trafikbeläggningen och folks privatekonomi. Nobinas Inhousebyrå gör kampanjer åt SL, Västtrafik, Skånetrafiken samt Nobinas eget varumärke och innovationsavdelning, Nobina Technology, som utvecklat världens första självkörande bussar i linjetrafik.

I rollen som digital specialist är du ansvarig för våra kanalval med fokus på de digitala. Du kommer även projektleda vissa aktiviteter och säkerställa uppföljning av kampanjer. Med din kunskap och erfarenhet anpassar och optimerar du de digitala delarna i våra kampanjer för att nå den mest effektiva matchningen mot valda målgrupper. Rollen vi söker är alltså riktad mot såväl projektledning, produktion och strategi.

Ex. på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för mediaplanen (inkl. mål, genomförande och uppföljning)
  • Säkerställa och boka digitala kanaler samt sociala medier för kampanjer, Facebookaktivering samt vid behov även analoga kanaler
  • I vissa fall kontakt med mediebyrå 
  • Du analyserar och omvärldsbevakar (Google Analytics)
  • Projektledning
  • Stödja våra lokala marknadsförare med uppföljning

Är det här du?

Att du är trevlig och social ser vi som en självklarhet. Har du dessutom relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom marknadsföring börjar vi närma oss varandra. Och har du arbetat i minst 5 år i en liknande roll, ja, då kanske vi är en perfect match. Men för att vår perfect match ska hålla över tid ser vi gärna att du även har bred erfarenhet av olika typer av produktioner, varumärken och kan hantera mediaköp med full koll på mediamixen. Att röra sig obehindrat bland digitala medier och inom sociala kanaler med fokus på Facebook ser du som en självklarhet. Är du dessutom leveranssäker inom både strategisk och operativ projektledning med kanalplanering är du mycket nära en ny utmaning i din karriär.

På Nobinas Inhousebyrå kommer du jobba självgående, men alltid i nära samarbete med AD, copy och externa kontakter där dina kreativa idéer och kvalitéer alltid är uppskattade.

Meriter med guldstjärna:

  • Har erfarenhet från byråsidan
  • Arbetat med CRM-system
  • Är aktiv inom sociala medier kopplat till arbetet

Det här är Nobina

På Nobina är alla välkomna, oavsett bakgrund, könstillhörighet, hudfärg eller religion. Vi är stolta över vår mix av människor från världens alla hörn. Vårt eget lilla hörn av världen ligger i Solna, där vi har vårt huvudkontor. Nobina är Nordens största leverantör av kollektivtrafik och kör dagligen över en miljon människor till sina destinationer. I Sverige kör Nobina åt bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Läs mer på www.nobina.se

Låter det lockande?

Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på 08-5552900 eller sa@kimm.se, eller Cecilia Ericsson de Contreras på cec@kimm.se . Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt – senast den 13 oktober. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Här ligger Nobina Sverige AB

Armégatan 38, Solna

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

WEB CMS & PIM specialist till AxFlow

Till AxFlow Holding AB i Stockholm söker vi nu en WEB CMS & PIM specialist. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående/vid överenskommelse och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer