Digital Specialist till Nobina

Tillsatt

Stockholm

Nobina – Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik Många säger sig göra det, men vi kan backa upp påståendet: Vi jobbar med marknadsföring som gör skillnad. Varje gång vi får en person att välja bussen istället för bilen gör vi en insats för miljön, trafikbeläggningen och folks privatekonomi. Nobinas Inhousebyrå gör kampanjer åt SL, Västtrafik, Skånetrafiken samt Nobinas eget varumärke och innovationsavdelning, Nobina Technology, som utvecklat världens första självkörande bussar i linjetrafik.

I rollen som digital specialist är du ansvarig för våra kanalval med fokus på de digitala. Du kommer även projektleda vissa aktiviteter och säkerställa uppföljning av kampanjer. Med din kunskap och erfarenhet anpassar och optimerar du de digitala delarna i våra kampanjer för att nå den mest effektiva matchningen mot valda målgrupper. Rollen vi söker är alltså riktad mot såväl projektledning, produktion och strategi.

Ex. på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för mediaplanen (inkl. mål, genomförande och uppföljning)
  • Säkerställa och boka digitala kanaler samt sociala medier för kampanjer, Facebookaktivering samt vid behov även analoga kanaler
  • I vissa fall kontakt med mediebyrå 
  • Du analyserar och omvärldsbevakar (Google Analytics)
  • Projektledning
  • Stödja våra lokala marknadsförare med uppföljning

Är det här du?

Att du är trevlig och social ser vi som en självklarhet. Har du dessutom relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom marknadsföring börjar vi närma oss varandra. Och har du arbetat i minst 5 år i en liknande roll, ja, då kanske vi är en perfect match. Men för att vår perfect match ska hålla över tid ser vi gärna att du även har bred erfarenhet av olika typer av produktioner, varumärken och kan hantera mediaköp med full koll på mediamixen. Att röra sig obehindrat bland digitala medier och inom sociala kanaler med fokus på Facebook ser du som en självklarhet. Är du dessutom leveranssäker inom både strategisk och operativ projektledning med kanalplanering är du mycket nära en ny utmaning i din karriär.

På Nobinas Inhousebyrå kommer du jobba självgående, men alltid i nära samarbete med AD, copy och externa kontakter där dina kreativa idéer och kvalitéer alltid är uppskattade.

Meriter med guldstjärna:

  • Har erfarenhet från byråsidan
  • Arbetat med CRM-system
  • Är aktiv inom sociala medier kopplat till arbetet

Det här är Nobina

På Nobina är alla välkomna, oavsett bakgrund, könstillhörighet, hudfärg eller religion. Vi är stolta över vår mix av människor från världens alla hörn. Vårt eget lilla hörn av världen ligger i Solna, där vi har vårt huvudkontor. Nobina är Nordens största leverantör av kollektivtrafik och kör dagligen över en miljon människor till sina destinationer. I Sverige kör Nobina åt bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Läs mer på www.nobina.se

Låter det lockande?

Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på 08-5552900 eller sa@kimm.se, eller Cecilia Ericsson de Contreras på cec@kimm.se . Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt – senast den 13 oktober. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Här ligger Nobina Sverige AB

Armégatan 38, Solna

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Kommunikatör med redaktionellt fokus till Nordic Growth Market (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler? Har du erfarenhet och/eller god kännedom om finansmarknaden och aktiehandel? Då kan rollen som Redaktör / Kommunikatör för NGMs webb och sociala medier vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete inom finansbranschen, är driven och har intresse för att arbeta med text, foto och film. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & SEO Manager till Axflow

Till Axflow Holding AB i Stockholm söker vi nu en SEO / Web Manager. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar i augusti och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Multimedia Designer

Based in our Stockholm office, you will be part of the Visual Media team, which consists of ~80 multimedia designers across several locations. We develop creative concepts and design print and digital media solutions for McKinsey’s many communication needs. McKinsey is a world leading management consulting firm that works with the largest companies in Sweden and across the globe – in the private as well as public sector. Welcome with your application!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Brand Specialist – Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia är på en spännande resa och söker nu en erfaren Brand Specialist som vill vara med på resan (bokstavligen!). Med fokus på Yamahas produkter för motorcyklar, ATV och snöskotrar söker vi dig som vill ha ett strategiskt och operativt ansvar för varumärkesarbetet med digitalt fokus kopplat till de nordiska länderna.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & Content Communication Manager

Imagine being able to work with something as important as food that makes a difference. Where food helps children grow and develop. Where people sensitive to gluten can eat well and enjoy food just like everyone else. Semper are constantly working to create great products our consumers can trust. We are now looking for a Web & Content Communication Manager

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer