Kommunikatör med webbutvecklarkompetens

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vi söker en kommunikatör till Partsrådet. Här får du en central roll för Partsrådets kommunikation och webbutveckling. Du ansvarar för vårt operativa kommunikationsstöd tillsammans med arbetsområdena.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Vi erbjuder

Partsrådet är en ideell förening som ägs av arbetsgivare och fack på central nivå inom staten. Tillsammans tillhandahåller vi verktyg för ett bättre arbetsliv, bättre lönebildning, bättre arbetsmiljö, bättre samverkan och bättre utveckling på statliga arbetsplatser. Som kommunikatör här på Partsrådet får du en central roll för Partsrådets kommunikation och webbutveckling. Du ansvarar för vårt operativa kommunikationsstöd tillsammans med arbetsområdena och kansliet och samordnar Partsrådets samarbetspartners inom det kommunikativa området.

Rollen                                                                                                                                           

Som kansliets kommunikatör utvecklar och underhåller du våra webbplatser och ansvarar för att de hålls aktuella och uppfyller de behov våra användare har. Du planerar, producerar och publicerar innehåll till samtliga våra webbar och olika sociala medier. Här agerar du även rådgivare till våra olika arbetsområden. Rollen är både operativ och strategisk. Du har en central roll i planeringen av kommunikation och i produktionen av produkter som artiklar, filmer, webbverktyg och Partsrådets verksamhetsberättelse. I rollen ansvarar du även för att upphandla, beställa, samordna och följa upp externt stöd inom kommunikationsområdet. Vi sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm på Hötorget. I tjänsten rapporterar du till kanslichefen.

 Vi söker dig som har:

 • minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation och marknad, webbutveckling eller annan likartad eftergymnasial utbildning.
 • erfarenhet av att anpassa budskap och förmedla kunskap till olika målgrupper på ett engagerat, pedagogiskt och intresseväckande sätt.
 • har erfarenhet av att kravställa mot byrå och samarbeta med konsulter
 • har erfarenhet på strategisk nivå och intresse av att arbete med digitala kommunikationsvägar och kanaler, webb och sociala medier.
 • har erfarenhet av att sammanställa och komplettera årlig kommunikationsplan
 • har erfarenhet och vana av WordPress, Google Analytics, MS Office samt Adobe CC.
 • har mycket goda kunskaper i svenska
 • meriterande om du har arbetat i CMS-verktyget Umbraco

Om dig.                                                                                                                                                     

Vi söker dig som är innovativ och har en naturlig fallenhet för användarvänlig och tillgänglig webb. Du behöver vara lyhörd, prestigelös och ha förmågan att bygga långsiktiga relationer med kollegor, användare och leverantörer. Du behöver vara samarbetsorienterad, kostnadsmedveten, självgående och kunna ta eget ansvar. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan snabbt omprioritera dina arbetsuppgifter. Du är en noggrann skribent och bra på att hålla deadlines. Det är meriterande om du arbetat i eller åt partsgemensamma organisationer eller statlig sektor.

Mer om företaget   

Vad Partsrådet gör bestäms i centrala förhandlingar och bygger på de problem som fack och arbetsgivare vill ändra på. Det kan till exempel handla om att sänka sjuktalen, få friskare arbetsplatser och att verka för jämställda löner. Inom Partsrådet jobbar fack och arbetsgivare centralt med att ge stöd i form av tjänster, verktyg, seminarier och inspiration till fackliga företrädare och arbetsgivarföreträdare lokalt på statliga myndigheter. Partsrådet arbetar för att statlig sektor ska ha de bästa arbetsplatserna, vilket i sin tur ger en bättre statsförvaltning. Läs mer om Rådet för partsgemensamt stöd på det statliga avtalsområdet, Partsrådet, på www.partsradet.se. Partsrådet har ett litet kansli och ett programkontor för Hållbart arbetsliv. Vi sitter på Kungsgatan 48 vid Hötorget i Stockholm.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Partsrådet med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-11-10. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Partsrådet

Kungsgatan 48, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Webbanalytiker till Miljonlotteriet

På Miljonlotteriet kämpar vi för ett samhälle där ingen far illa av alkohol eller andra droger. För att möta framtiden förnyar vi oss och ställer om till en mer datadriven kommunikation samtidigt som vi utvecklar vår försäljning. Har du framgångsrikt arbetat med analyser och insikter med fokus på ökad konvertering hoppas vi att du vill göra skillnad tillsammans med oss.

Göteborg Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer