Kommunikatör med webbutvecklarkompetens

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vi söker en kommunikatör till Partsrådet. Här får du en central roll för Partsrådets kommunikation och webbutveckling. Du ansvarar för vårt operativa kommunikationsstöd tillsammans med arbetsområdena.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Vi erbjuder

Partsrådet är en ideell förening som ägs av arbetsgivare och fack på central nivå inom staten. Tillsammans tillhandahåller vi verktyg för ett bättre arbetsliv, bättre lönebildning, bättre arbetsmiljö, bättre samverkan och bättre utveckling på statliga arbetsplatser. Som kommunikatör här på Partsrådet får du en central roll för Partsrådets kommunikation och webbutveckling. Du ansvarar för vårt operativa kommunikationsstöd tillsammans med arbetsområdena och kansliet och samordnar Partsrådets samarbetspartners inom det kommunikativa området.

Rollen                                                                                                                                           

Som kansliets kommunikatör utvecklar och underhåller du våra webbplatser och ansvarar för att de hålls aktuella och uppfyller de behov våra användare har. Du planerar, producerar och publicerar innehåll till samtliga våra webbar och olika sociala medier. Här agerar du även rådgivare till våra olika arbetsområden. Rollen är både operativ och strategisk. Du har en central roll i planeringen av kommunikation och i produktionen av produkter som artiklar, filmer, webbverktyg och Partsrådets verksamhetsberättelse. I rollen ansvarar du även för att upphandla, beställa, samordna och följa upp externt stöd inom kommunikationsområdet. Vi sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm på Hötorget. I tjänsten rapporterar du till kanslichefen.

 Vi söker dig som har:

 • minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation och marknad, webbutveckling eller annan likartad eftergymnasial utbildning.
 • erfarenhet av att anpassa budskap och förmedla kunskap till olika målgrupper på ett engagerat, pedagogiskt och intresseväckande sätt.
 • har erfarenhet av att kravställa mot byrå och samarbeta med konsulter
 • har erfarenhet på strategisk nivå och intresse av att arbete med digitala kommunikationsvägar och kanaler, webb och sociala medier.
 • har erfarenhet av att sammanställa och komplettera årlig kommunikationsplan
 • har erfarenhet och vana av WordPress, Google Analytics, MS Office samt Adobe CC.
 • har mycket goda kunskaper i svenska
 • meriterande om du har arbetat i CMS-verktyget Umbraco

Om dig.                                                                                                                                                     

Vi söker dig som är innovativ och har en naturlig fallenhet för användarvänlig och tillgänglig webb. Du behöver vara lyhörd, prestigelös och ha förmågan att bygga långsiktiga relationer med kollegor, användare och leverantörer. Du behöver vara samarbetsorienterad, kostnadsmedveten, självgående och kunna ta eget ansvar. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan snabbt omprioritera dina arbetsuppgifter. Du är en noggrann skribent och bra på att hålla deadlines. Det är meriterande om du arbetat i eller åt partsgemensamma organisationer eller statlig sektor.

Mer om företaget   

Vad Partsrådet gör bestäms i centrala förhandlingar och bygger på de problem som fack och arbetsgivare vill ändra på. Det kan till exempel handla om att sänka sjuktalen, få friskare arbetsplatser och att verka för jämställda löner. Inom Partsrådet jobbar fack och arbetsgivare centralt med att ge stöd i form av tjänster, verktyg, seminarier och inspiration till fackliga företrädare och arbetsgivarföreträdare lokalt på statliga myndigheter. Partsrådet arbetar för att statlig sektor ska ha de bästa arbetsplatserna, vilket i sin tur ger en bättre statsförvaltning. Läs mer om Rådet för partsgemensamt stöd på det statliga avtalsområdet, Partsrådet, på www.partsradet.se. Partsrådet har ett litet kansli och ett programkontor för Hållbart arbetsliv. Vi sitter på Kungsgatan 48 vid Hötorget i Stockholm.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Partsrådet med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-11-10. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Partsrådet

Kungsgatan 48, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Kommunikatör med redaktionellt fokus till Nordic Growth Market (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler? Har du erfarenhet och/eller god kännedom om finansmarknaden och aktiehandel? Då kan rollen som Redaktör / Kommunikatör för NGMs webb och sociala medier vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete inom finansbranschen, är driven och har intresse för att arbeta med text, foto och film. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & SEO Manager till Axflow

Till Axflow Holding AB i Stockholm söker vi nu en SEO / Web Manager. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar i augusti och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Multimedia Designer

Based in our Stockholm office, you will be part of the Visual Media team, which consists of ~80 multimedia designers across several locations. We develop creative concepts and design print and digital media solutions for McKinsey’s many communication needs. McKinsey is a world leading management consulting firm that works with the largest companies in Sweden and across the globe – in the private as well as public sector. Welcome with your application!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Brand Specialist – Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia är på en spännande resa och söker nu en erfaren Brand Specialist som vill vara med på resan (bokstavligen!). Med fokus på Yamahas produkter för motorcyklar, ATV och snöskotrar söker vi dig som vill ha ett strategiskt och operativt ansvar för varumärkesarbetet med digitalt fokus kopplat till de nordiska länderna.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & Content Communication Manager

Imagine being able to work with something as important as food that makes a difference. Where food helps children grow and develop. Where people sensitive to gluten can eat well and enjoy food just like everyone else. Semper are constantly working to create great products our consumers can trust. We are now looking for a Web & Content Communication Manager

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer