Digital Marknadsförare till Antrop

Tillsatt

Stockholm

Vill du jobba på Sveriges bästa och snällaste byrå, där visionen om att göra världen till en mer rättvis och hållbar plats är styrande? Rollen som digital marknadsförare på Antrop är en väldigt varierad roll, i vilken du har stor frihet att testa nya grepp du tror kommer ta oss framåt.

På Antrop jobbar ett engagerat gäng designers, strateger och beteendevetare. Vi är experter på att ta reda på vad kunder eller användare har för riktiga behov och drivkrafter, och att designa tjänster utifrån dessa insikter. Det finns många anledningar till varför det är spännande och givande att arbeta hos oss Antrop i Stockholm. Vi arbetar med ett gäng av Sveriges största varumärken och vi designar tjänster inom allt från sjukvård, finans, entertainment och medborgarstöd. På vår byrå råder en snäll och prestigelös kultur. Antrop är en hjärtlig och varm arbetsplats där vi har roligt och hjälper varandra att utvecklas. Vi vill arbeta med ännu större projekt som gör ännu större nytta för ännu fler människor. Vi tror att de uppdragen sträcker sig långt över landgränserna. Rollen som digital marknadsförare på Antrop är en väldigt varierad roll, i vilken du har stor frihet att testa nya grepp du tror kommer ta oss framåt.

Om rollen

Som Digital marknadsförare har du ett övergripande ansvar för att skapa och verkställa marknads- och aktivitetsplaner för Antrop. Vi på Antrop vill arbeta med ännu större projekt som gör ännu större nytta för ännu fler människor. För att nå dit behöver vi nå ut effektivt med vilken kompetens vi besitter och få intressanta företag att få upp ögonen för hur Antrop kan hjälpa dem att skapa meningsfulla framgångsrika tjänster. Vi gör det idag genom att sprida kunskap på events, föreläser på olika arenor, håller kurser, etablerar relationer i sociala kanaler, via vår webb men det finns garanterat andra effektiva sätt som vi ännu inte testat, det är bland annat här Du kommer in… 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbete med alla digitala och sociala kanaler där du ena dagen producerar annonser till Facebook för att sprida information om våra olika aktiviteter och event. Till nästa dag skriver du casetexter till vår webb.
 • Du klipper ihop våra kunskapsspridande videos och driver företagets närvaro och dialog i sociala kanaler.
 • Du är genuint intresserad av sociala kanaler, vet vad som funkar och när och vill bygga upp vår närvaro och dialog där.
 • Du utformar säljdrivande content och är skicklig på att kunna extrahera den intressanta storyn ur komplexa sammanhang.

Så här tror vi att du är:

Vi tror du är uppfinningsrik, nyfiken och generös med din kunskap. För att trivas i rollen är du en kommunikativ och prestigelös person som motiveras av att ta ansvar och arbeta proaktivt. Vi vill arbeta med dig som, liksom vi, vill skapa riktigt bra digitala tjänster som skapar nytta. Du älskar att arbeta med kommunikation i alla dess former och är en nyfiken person som håller sig uppdaterad på nya trender då utveckling är viktigt för dig. Utifrån uppsatta mål är du självgående med hög drivkraft och engagemang samt har en förmåga att få saker att hända. Du uppskattar att arbeta i team och har mycket god samarbetsförmåga och lätt för att skapa relationer. Du är van vid ett högt tempo och att självständigt driva aktiviteter från start till mål, och är öppen för att få och ge feedback. Vi ser gärna att du är van att arbeta i agila processer.

Utöver det har du:

 • minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation och marknad, webbutveckling eller annan likartad eftergymnasial utbildning
 • erfarenhet av att skapa innehåll som driver engagemang och resultat i olika format såsom tex, bild och gärna rörligt till olika kanaler och syfte 
 • i tidigare roller arbetat digitalt och med sociala kanaler och vet hur man fångar följare (LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube)
 • erfarenhet av att skriva texter för webben på både svenska och engelska
 • förståelse för annonsering i sociala medier, användarcentrerad design och värderingstyrda varumärken
 • i tidigare roller har du samarbetat med samarbetspartners och kunder i sociala medier
 • erfarenhet och vana av Adobe CC eller andra designverktyg samt videoredigering

Mer om Antrop

Antrops ambition är att vara Sveriges skickligaste byrå inom UX- och tjänstedesign. Vi lyckas bra. Fyra år på raken har våra kunders höga betyg på samarbetet med oss gett silver- och guldplaceringar i branschtävlingen Årets Byrå. En del av framgången beror på att vi satsar mycket på kompetensutveckling och utmanar varandra att växa. Men lika mycket handlar den om den snälla och prestigelösa kultur som råder här. Antrop är en hjärtlig och varm arbetsplats där vi har roligt och hjälper varandra att utvecklas. I vår senaste medarbetarundersökning uppgav 100% av de anställda att de skulle rekommendera en vän att arbeta på Antrop. Vi blev också listade som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, i världens största medarbetarundersökning Great Place to Work. Det är vi oerhört stolta över. Som medarbetare hos oss är designsessioner, gemensamma workshops, seminarier, kompetensluncher och årliga konferensresor en självklar del av din vardag. Vi sitter i ljusa industrilokaler på Södermalm i Stockholm där vi ofta yogar, chillar, teknikpillar eller har spelkvällar ihop när vi inte designar och innoverar nya fantastiska tjänster.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-11-22. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Välkommen med din ansökan!

Här ligger Antrop AB

Rosenlundsgatan 31, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

WEB CMS & PIM specialist till AxFlow

Till AxFlow Holding AB i Stockholm söker vi nu en WEB CMS & PIM specialist. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående/vid överenskommelse och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer