Marketing Manager – Clarion Hotel Stockholm

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi en ny talang för att skapa unika upplevelser på Clarion Hotel Stockholm. Mitt på Södermalm möts våra gäster av ett levande hotell där nya möten sker varje dag. Brinner du liksom vi för marknadsföring och gästupplevelser så kanske vi är the perfect match. Tillsammans ska vi sätta Clarion Hotel Stockholm på kartan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Om rollen  

I rollen som Marketing Manager har du ett brett, operativt ansvar för alla marknadsaktiviteter. Till din hjälp har du en hållbarhets- och marknadskoordinator samt ett ​centralt marknadsteam.​ Du rapporterar till VD och ingår i hotellets ledningsgrupp. Du får ett övergripande ansvar för att skapa och verkställa marknads- och aktivitetsplaner, restaurang Eatery Social Skanstull samt Elements Spa. Vi hämtar inspiration från vårt grannområde i brokiga och trendiga Södermalm och bemöter personal, gäster och grannar med stort hjärta. Vi arbetar målmedvetet för att skapa en hållbar framtid. 

Vi söker dig 

Du är en engagerad och resultatfokuserad ”doer” som får saker att hända och du blir spindeln i nätet för många av våra viktigaste projekt. Det innebär att du är grym på att skapa relationer då många av våra samarbetspartners kommer att höra av sig till just dig. Vi ser också att du är både kommunikativ och prestigelös. Med en välarbetad marknadsplan i ryggen lyckas du lösa även de mest brinnande ad-hoc uppdragen. Du jobbar strategiskt mot uppsatta mål och vågar utmana status quo. Alla dina insatser bidrar till att öka varumärkeskännedomen kring ett av Stockholms mest levande hotell.    

Exempel på arbetsuppgifter 

 • Arbete med hotellets alla digitala och sociala kanaler.
 • Rapportering, analys, uppdatering och utveckling.  
 • Aktivt arbete med PR, intern- och extern kommunikation och kriskommunikation.  
 • Du driver trafik och efterfrågan till hotellet, spa & restaurangerna via webb.  
 • Ansvarig för koordinering och avtalsskrivande för diverse fotograferingar och filmningar som sker på hotellet.   
 • Du kvalitetssäkrar all marknadsföring och kommunikation online och offline och att hotellet följer Clarion Hotel´s grafiska profil, tone of voice och varumärkesprofil.   
 • Initiera och genomföra säljdrivande kampanjer och erbjudanden för logi, hotellpaket, restaurang, spa tillsammans med berörda avdelningar, ex. bokning och Revenue.  
 • Tillsammans med General Manager har du budgetansvar samt uppföljning av detta.  
 • Marknadsföra hotellets events, konstsamling, erbjudanden och paket i valda kanaler och medier. 

Utöver det har du erfarenhet av att

 • Planera, samordna, genomföra och följa upp dina marknad och kommunikationsaktiviteter. 
 • Skapa innehåll som driver engagemang och resultat i olika format såsom tex, bild och gärna rörligt till olika kanaler och syfte. 
 • I tidigare roller samarbetat med leverantörer, partners, influencers och webbredaktörer. 
 • Arbeta i Adobe CC, webbpubliceringsverktyg, Google Analytics och system för mailutskick samt för redigering av rörligt. 
 • Arbeta i skrift och muntligt på både svenska och engelska.
 • Du har relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation. 
 • Konferens- och/eller hotellbranschen är det meriterande. 

Detta erbjuder vi  

Hos oss får du en unik möjlighet att vara med och utveckla en av Nordens mest spännande hotellkoncerner. Vi tror på att ansvar är inte något man får, det är något man tar. Och efter den devisen är vi alla med och bidrar till att skapa Nordens bästa gästresa. Som en del av en stor koncern finns det många utvecklingsmöjligheter och chans till att växa internt. Clarion Hotel erbjuder även sina anställda bra förmåner som till exempel personalrabatter på våra hotell och restauranger. Lön enligt överenskommelse. 

Intresserad? Välkommen med din ansökan! 

Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson ​sa@kimm.se​. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-11-10. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!  

Om hotellet 

Vi är ett av Stockholms största hotell med 532 rum, 17 konferensrum, Elements Spa, barer och restauranger. Vi söker dig som vill arbeta med ett engagerat och energiskt team och vill skapa en minnesvärd upplevelse för våra gäster. Vi arbetar tillsammans på hotellet på Ringvägen 98 i Skanstull.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

WEB CMS & PIM specialist till AxFlow

Till AxFlow Holding AB i Stockholm söker vi nu en WEB CMS & PIM specialist. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående/vid överenskommelse och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer